Futbol

El Reial Madrid contradiu Ancelotti i el tècnic rectifica les seves paraules sobre el Mundial de Clubs

El tècnic del Reial Madrid s'ha posicionat en contra del Mundial de Clubs afirmant que el Reial Madrid no hi participaria. Unes hores després, el club l'ha desmentit i Ancelotti ha hagut de matisar el seu posicionament.

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, ha estat clar i contundent explicant el seu punt de vista sobre el Mundial de Clubs i s'hi ha posicionat en contra, en una entrevista a "Il Giornale". 

"Futbolistes i clubs no participaran en aquell torneig. Un sol partit del Madrid val 20 milions i la FIFA ens vol donar aquesta xifra per a tot el torneig: negatiu. Com nosaltres, diversos clubs rebutjaran la invitació."

Després d'aquestes paraules, tot semblava indicar que l'equip blanc no participaria en el torneig mentre Ancelotti estigués al capdavant de la nau. Però hores més tard el Madrid ha desmentit aquest supòsit i el tècnic ha rectificat aquesta posició:

En relació amb la polèmica, el Reial Madrid ha fet un comunicat oficial per aclarir que, en cap moment, el club ha qüestionat la seva participació al Mundial de Clubs que organitza la FIFA. 

 

Un 65è aniversari polèmic

Ancelotti s'ha ficat de peus a la galleda en el dia del seu aniversari en què també ha deixat clar que, de moment, no es planteja deixar el futbol, la seva feina i la seva passió, ni que hagi fet els 65, ja que vol continuar complint somnis.

"Vaig avisar els meus fills: no estic vell; no sento aquests anys."

I afegeix:

"Continuo vivint la passió, el partit, el joc, la meva feina. He superat moments complicats; després de l'experiència a l'Everton havia sortit dels focus, deien que ja estava vell, com a Nàpols."

 

El tècnic del Reial Madrid també ha fet una anàlisi sobre l'Eurocopa i ha explicat que té moltes ganes de saber quin és el paper d'Alemanya en el torneig. 

"Tinc molta curiositat per veure Alemanya a casa, té un equip interessant. Itàlia? Crec que ens ha faltat relleu generacional després de guanyar l'última edició, així que no sé realment quines poden ser les nostres possibilitats."

Madrid o Milan?

A Ancelotti, durant l'entrevista, també l'han posat contra les cordes. S'ha hagut de mullar entre dos grans equips, als quals ha entrenat i té, i tindrà -diu- sempre presents.

"És especial. Tinc el Milan al cor: hi he jugat, hi he entrenat, és un tros gran de la meva vida professional. El Madrid és el Madrid; què hi ha millor? Aquí es respecta la història. Tots els futbolistes del passat tenen la seva foto a la ciutat esportiva."

 

El que queda clar és que l'entrenador blanc té moltes ganes de donar guerra, i així ho ha demostrat aquesta temporada amb el seu equip.

 

Anar al contingut