Carlo Ancelotti somriu durant la roda de premsa prèvia al City-Madrid
Carlo Ancelotti somriu durant la roda de premsa prèvia al City-Madrid (Adam Vaughan / EFE)
lliga de campions

Ancelotti: "A la Champions, el madridisme ha d'estar feliç, no inquiet"

El tècnic blanc pren com a referència el partit d'anada i no les derrotes de les temporades anteriors, i afirma que no espera "cap sorpresa" per part de Guardiola. Bellingham també ha estat contundent: "El favoritisme, al City, se li dona des de fora."

Redacció Esport3Actualitzat

El tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, ha volgut transmetre seguretat i confiança abans de la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions al camp del Manchester City. L'entrenador de la Romanya no ha donat cap pista respecte al plantejament de demà, més enllà de l'alineació de Camavinga, però ha volgut esborrar qualsevol sensació de nervis o inferioritat en l'equip i en l'afició:

"Crec que el "madrilisme" (sic) està tranquil. No el veig inquiet. El Madrid, en aquesta competició, sempre ha competit. L'aficionat no ha d'estar inquiet, ha d'estar feliç. No veig inquietud en el nostre ambient, al contrari, veig confiança. Res em treu el son... en tot cas, si menjo molt aquesta nit sí que dormiré malament, però tinc molta confiança en els meus jugadors i en el meu equip per tot el que hem fet aquesta temporada."

 

En una roda de premsa més aviat fluixa pel que fa a contingut, Ancelotti ha afegit que el partit de demà serà molt més "de jugadors" que "d'entrenadors", per la qualitat que els dos tècnics posaran sobre el terreny de joc, i ha assegurat que la referència pel partit de demà ha de ser el duel d'anada i no pas els enfrontaments de temporades anteriors entre els dos equips.

Bellingham té clara la recepta

Bellingham s'ha posat tard els auriculars davant una pregunta en castellà
Bellingham s'ha posat tard els auriculars davant una pregunta en castellà (Adam Vaughan / EFE)

Més loquaç s'ha mostrat, abans d'Ancelotti, Jude Bellingham. El mitjapunta anglès ha reconegut que la lesió contra el Girona i la posterior sanció contra el València li han fet "perdre eficàcia" i redefinir el seu rol a l'equip, però que vol aportar a l'equip moltes més virtuts que gols. Bellingham també ha volgut transmetre fe en les possibilitats blanques:

"En referència al City, tothom ha parlat de guanyar el triplet, un equip meravellós... però aquesta és una sensació des de fora. Jo no aposto, no vaig a les cases d'apostes, i això es diu des de fora. Nosaltres som el Madrid, tenim jugadors meravellosos, tenim confiança i som fidels a les sensacions que tenim al vestidor."

Bellingham té clara la recepta per a demà a l'Etihad Stadium: "És un partit totalment nou. No comencem perdent 4-0."

Anar al contingut