Barça

Alfons Godall abandona la vicepresidència de la fundació del Barça arran de la piulada sobre Rafa Nadal

Darrera de la decisió hi ha el malestar d'empreses col·laboradores pel polèmic missatge en què l'exdirectiu del club es referia al tenista com a "representant de l'estat enemic"

Redacció Esport3Actualitzat

La polèmica piulada en què Alfons Godall es referia al guanyador de l'Open d'Austràlia com a "representant de l'estat enemic" i el rebatejava com "Rafael Navidad" no ha passat desapercebuda pels patrocinadors de la fundació del Barça, de la qual el que va ser directiu del club entre els anys 2003 i 2010 n'era, fins ara, vicepresident.

Godall, que va entrar a la fundació després del retorn a la presidència del seu amic Joan Laporta, ha explicat, també via Twitter, que el polèmic missatge ha provocat que "empreses i mitjans" col·laboradors de l'entitat hagin fet "pressió" per mostrar el seu malestar. En concret, segons ha assenyalat Jijantes FC, la Fundació Mapfre, també patrocinadora de Rafa Nadal, hauria comunicat que no renovarà el seu acord amb la Fundació FC Barcelona.

En conseqüència, i per no "perjudicar a la fundació" ni "costar ni un cèntim al Barça", l'empresari ha renunciat al càrrec.

Anar al contingut