Barça

Alessio Lisci: "El Barça de Xavi és un dels millors de la història"

L'entrenador del Llevant lloa la figura del tècnic blaugrana i destaca la millora de l'equip des del mes de gener

Redacció Esport3Actualitzat

L'objectiu del Llevant és clar: aconseguir una permanència que fa unes setmanes semblava impossible. El conjunt granota es troba a set punts del Mallorca, primer equip que està fora del descens, només vuit partits abans d'acabar la Lliga. Després de jugar contra el Barça només en tindran set per jugar. Els valencians no poden fallar, i menys al Ciutat de València.

No obstant, l'entrenador local, Alessio Lisci, sap que al davant es trobaran l'equip més en forma del campionat. I és que els blaugranes porten sis victòries consecutives a la Lliga.

"És un dels millors Barces dels últims anys, un dels millors de la història des del gener. L'equip ha tornat a tenir el seu ADN amb Xavi. Cal preparar el partit de manera diferent."

"Des del mercat de gener són un altre equip i els tres de dalt em preocupen molt. Llavors hi ha Pedri, De Jong, Busquets... em preocupen tots, si nosaltres no estem el 100%."

Malgrat tot, el tècnic italià es mostra confiat davant les possibilitats que té el seu equip contra els blaugranes. 

"Si el meu equip està com ha d'estar, no haig de tenir por de ningú. Hem d'estar centrats en nosaltres mateixos. Sabem que el Barça ens espera amb el joc molt definit. Els hem de complicar les coses per tal que els seus encerts siguin menors. Nosaltres voldrem la pilota, no la llançarem, i al Barça no li agrada que li prenguin la pilota."

El partit de la primera volta, al Camp Nou, va estar marcat pel retorn d'Ansu Fati després d'una greu lesió. El davanter va tornar i va marcar un gol que va ser molt celebrat a l'estadi blaugrana.


Torna a veure el gol d'Ansu Fati contra el Llevant

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut