Girona

Aleix Garcia i el buit d'Oriol Romeu: "Ningú diria que no al Barça"

El jugador reitera el seu compromís amb el club gironí, tot i que assegura que no ha rebut ofertes

Redacció Esport3Actualitzat

Aleix Garcia ha tingut avui jornada de recuperació a les instal·lacions del Girona a la ciutat esportiva del Manchester City. El migcampista d'Ulldecona ha atès les càmeres de TV3 per repassar l'actualitat gironina.

"Aquí a Manchester ens beneficia el clima a l'hora de fer els entrenaments i els partits. A Girona i Olot feia molta calor i aquí estem més a gust. Com a grup l'equip juga millor i entén el que el míster vol."

Garcia es mostra segur de millorar el joc i els resultats del Girona la passada temporada:

"Míchel és un entrenador ambiciós que vol complir objectius més exigents que la permanència. Si a final de temporada podem optar a coses millors ho intentarem al 100%. La plantilla que fem acabarà fent parlar. Podem aconseguir coses grans."

El nou far de l'equip gironí reconeix que el traspàs d'Oriol Romeu al Barça ha deixat un buit a l'equip difícil d'ocupar:

"És una baixa important. És un amic que dins del camp ens enteníem molt. Sé que hi ha gent enfadada però ningú de la nostra plantilla diria que no al Barça. Ara ens hem de reforçar i suplir de la millor manera la marxa de l'Oriol."

"Per mi veure'l al Barça és un orgull. Segur que li anirà molt bé."

Amb les incorporacions que ha fet el club gironí aquesta temporada, el migcampista es mostra convençut que seran un salt de qualitat per a l'equip.

"Daley Blind és una garantia, amb experiència a escala internacional, i segur que ens dona un plus. Pablo Torre i Savio són jugadors joves que encara estan per fer i que aquí a Girona poden demostrar el que poden fer. És important que s'integrin al més aviat possible."

Aquesta serà la cinquena temporada al club, repartides en dues etapes, d'Aleix Garcia. Va renovar el passat mes de juny fins al 2026 i assegura que no li han arribat ofertes d'altres equips:

"No m'ha arribat res. Estic tranquil i content aquí. Encara queda mercat d'estiu i en el futbol mai se sap què pot passar. Per mi, Girona sempre ha estat sinònim de casa."

El d'Ulldecona també mostra el seu costat més personal, on es defineix com un jugador senzill en el dia a dia:

"A les concentracions ens agrada jugar a les cartes amb l'encarregat de material, l'analista, Borja Garvia, Yangel Martín i Ivan Martín. A Girona jugo a pàdel i ara m'he aficionat al golf. Soc molt senzill: m'agrada estar a casa i pensar en l'entrenament següent."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut