Lopo, marcant el blaugrana Luis Suárez en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Futbol

Albert Lopo estarà a prova amb el Nàstic, que pot vendre Aburjania al Sevilla

El veterà central català farà l'stage d'Olot amb opcions de reforçar l'equip grana un cop s'ha desvinculat del Deportivo. El jove migcampista georgià, de la seva banda, ha despertat l'interès del Sevilla

Actualitzat

Després de quedar desvinculat del Deportivo de La Corunya, el central català Albert Lopo no sembla encara disposat a retirar-se. Als seus 36 anys, l'exjugador de l'Espanyol s'incorpora aquest dilluns a l'stage de pretemporada que el Nàstic de Tarragona farà a Olot.

Si la seva aportació convenç el tècnic Vicente Moreno i si es posa d'acord amb l'entitat, Lopo podria continuar la seva carrera a l'equip grana.

Aburjania, prop del Sevilla

D'altra banda, el Nàstic podria perdre aviat un dels jugadors bàsics en l'esquema de Moreno. Georgi Aburjania pot ser fitxat pel Sevilla per integrar-se al filial de l'equip andalús. El migcampista georgià, de 21 anys, ha rendit a un gran nivell amb el Nàstic des que va arribar a l'hivern. Les seves bones actuacions no han passat desapercebudes per al Sevilla, que podria pagar un milió i mig d'euros per fitxar-lo.  

Anar al contingut