Imatge d'arxiu del Camp Nou amb públic (EFE)
Imatge d'arxiu del Camp Nou amb públic (EFE)
Barça

La guia del soci del Barça per assistir al partit contra el València al Camp Nou

Els socis podran seure a la seva localitat habitual i els que no hagin rebut l'abonament de la temporada 21-22 podran fer servir el de la temporada passada

Redacció Esport3Actualitzat

El 7 de març del 2020 va ser l'últim cop que el Camp Nou va poder obrir les portes a tots els seus aficionats. Diumenge que ve ho tornarà a fer. El Procicat ha posat fi a les restriccions de públic i el Barça, amb motiu de la visita del València, recuperarà el 100 per cent de l'aforament. És una gran notícia per al club... i per als seus socis, que ja podran seure a la seva localitat habitual.

Un cop s'ha confirmat la possibilitat de disposar de l'aforament complet, el club ha informat de les noves mesures. D'entrada, s'han anul·lat totes les sol·licituds que havien formalitzat els socis abonats per assistir el partit. N'havien rebut 31.946. Serà vàlid l'abonament de la temporada 21-22, però, en cas de no haver-lo rebut, podran fer servir el de la temporada passada, o fins i tot l'abonament digital.

 

El Barça també ha informat que encara no estarà habilitat el Seient Lliure. Des del club s'insistirà en el compliment de les mesures de seguretat Covid, com ara l'obligatorietat de dur la mascareta en tot moment o accedir al Camp Nou de manera esglaonada.

Anar al contingut