Dimarts, a les 22.05, a "Nits Sense ficció"

Aitana Bonmatí, el documental: "Coneixereu l'Aitana més personal"

Els millors moments del rodatge del documental de 3Cat sobre la millor jugadora del món

Redacció Esport3Actualitzat

L'Aitana més personal. Això és el que podrem veure al documental "Aitana Bonmatí", que TV3 i la plataforma 3Cat estrenen el 23 d'abril. Dos anys de rodatges amb la millor futbolista del món, a qui hem acompanyat en l'última gravació a Sant Pere de Ribes d'aquest documental tan esperat.

Ens hem colat en l'últim gran rodatge del documental per poder conèixer una mica més l'Aitana i tot el que representa per a ella, el seu entorn i l'equip de TV3 un desplegament com aquest.

Un repte a nivell de producció, el patiment perquè tot anés a l'hora (espòiler: sempre hi ha imprevistos), i una culer més que no es vol perdre el partit de Champions Barça-Nàpols a Montjuïc.

Aitana no esquiva preguntes irreverents ("Vas de blanc Reial Madrid?"); es deixa anar en ple rodatge rient sense parar amb el seu equip, i també deixa clar el seu compromís amb la feina: "Treballant, sempre estic treballant."

I és que el seu dia a dia és un no parar. L'Aitana ens explica el seu dimarts --sí, el rodatge era un dimarts qualsevol--, "sempre a cuitacorrents" amb l'entrenament com a plat fort del dia.

Un documental que tindrà moments màgics, com la trobada entre l'Aitana i en Pep Guardiola. No es coneixien, i en el documental presenciem la trobada plena de riures i complicitat de dues persones que s'admiren mútuament.

Sobre el documental, la jugadora blaugrana ens avisa: "Podreu veure l'Aitana més personal. Sí que és una mica intens i costa trobar llocs per gravar, però el resultat valdrà la pena."

No us perdeu tot el que es cou en un rodatge d'aquestes característiques amb la millor jugadora del món: Aitana Bonmatí.


El dia de Sant Jordi, després del TN, teniu una cita amb #Aitana3Cat, un documental dirigit per Xavi Torres.

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut