El Kun Agüero durant el seu comiat al Camp Nou
El Kun Agüero durant el seu comiat al Camp Nou (EFE)
Barça

Agüero: "No m'ho podia creure, pensava que havien piratejat el compte del Barça"

L'exjugador argentí ha explicat la seva reacció quan es va assabentar de la sortida de Leo Messi del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El confinament va ser un punt i a part per al Kun Agüero, que va descobrir el món "streamer" i va començar a fer els seus primers directes. Aquesta faceta de l'exjugador es va pronunciar quan va haver de deixar el futbol per problemes de salut. En aquesta ocasió, l'argentí ha utilitzat el seu canal de Twitch per repassar l'actualitat blaugrana amb José Álvarez, periodista del programa 'El Chiringuito'.

En un moment donat de la conversa apareix la figura de Leo Messi i la seva sortida del Barça. Ha estat en aquest moment quan Agüero ha volgut donar a conèixer quines van ser les seves sensacions en assabentar-se que el capità blaugrana no renovava amb l'equip. La situació va agafar tothom desprevingut, inclòs el Kun.

"Pensava que havien piratejat les xarxes socials del Barça. Estava amb Ibai Llanos i ell em va dir: 'No fotis! Això és veritat?' Jo vaig dir que era mentida, perquè el dia abans havia estat amb el Leo i tot estava correcte. Quan vaig veure que el comunicat no l'esborraven ja m'ho vaig començar a creure..."

Agüero ha aprofitat l'ocasió per confirmar que en cap moment es va plantejar marxar del Barça i que no va aparèixer al Gamper perquè anava amb crosses. Segons el davanter, la seva aposta era el Barça tot i "cobrar un 20% del que cobrava al City". Tot seguit, l'argentí ha fet broma sobre la tendència que va aparèixer a Twitter minuts després del comunicat del Barça.

"Com a tendència número u hi havia Leo Messi i llavors crec que hi havia el Barça. Però també era tendència #PobreKuni."

Davant la situació de l'argentí, Agüero ha lamentat que els diners dominin al futbol i que puguin passar aquestes coses.

"El futbol és així i els jugadors ho donem tot per un club i el club, al final, sempre té el poder de tot. És la realitat. Són empreses que han de prendre decisions econòmiques. A vegades ens tracten com objectes, i ho he vist al llarg de tots els equips amb els quals he estat."


El Barça va rebutjar una oferta suculenta per Agüero 

El Kun Agüero va arribar al Barça lliure un cop va finalitzar el seu contracte amb el Manchester City. Poc després, el davanter va rebre una trucada d'un club "top" de la Serie A que el volia fitxar i estava disposat a pagar molts diners al Barça. 

"A la setmana després de marxar Messi, vaig rebre una trucada d'un equip que em volia fitxar. Jo imaginava que el Barça ho sabia i que em voldrien vendre, perquè aquest equip estava disposat a pagar molts diners. El meu agent va parlar amb Laporta i va deixar clar que comptaven amb mi."

Anar al contingut