El jugador té una fractura al pòmul esquerre (Cassadigital)
Esports

Agredeixen un jugador del Cassà en acabar el partit

La víctima, que té una fractura al pòmul, ha presentat denúncia

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol regional ha viscut un altre cas de violència, que ha acabat amb una denúncia per part de la víctima. Va passar en el duel entre el Cassà i el Cristinenc, que va acabar amb victòria local per 2 a 0. Un cop acabat el partit, el jugador local Adrià González va ser agredit per un jugador visitant, que li va donar un cop de puny a la cara.

((Cassadigital))

Com va anar?

Durant tot el partit ja es va viure certa tensió al terreny de joc. Tot i així, segons informa el diari Cassà Digital, els jugadors i tècnics dels dos conjunts es van saludar en acabar el partit com és habitual. De sobte, però un futbolista del Cristinenc va agredir per darrere González, i li va donar un cop de puny a l'ull esquerre. Ràpidament, es va fer fora l'agressor del Municipal de Cassà.

((Cassadigital))

La víctima, que té una fractura al pòmul, va caure a terra commocionat, i després se'l van endur en ambulància a un centre assistencial. Per tot plegat, l'alcalde de Cassà s'ha manifestat per les xarxes socials.

Comunicat del club

L'UD Cassà ha fet públic un comunicat per condemnar els fets viscuts el cap de setmana i per donar suport al jugador de l'equip que va ser agredit.

 

Anar al contingut