Girona

Aficionats del Girona, atrapats a l'estació de Sants

Alguns han decidit marxar cap a Madrid amb el seu vehicle per arribar a temps al Santiago Bernabéu

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona juga aquesta tarda al Santiago Bernabeu contra el Reial Madrid, un duel que decidirà el lideratge de Primera Divisió. Per tant, un partit molt esperat en què els aficionats, tant d'un costat com de l'altre, no es volen perdre. Es preveu un desplaçament massiu de gironins, però molts no saben si podran arribar a temps a l'estadi. S'han trobat amb problemes importants per viatjar cap a Madrid.  

El tren Ouigo, que sortia a les 10.40 de Barcelona cap a Madrid, ho ha fet només amb 8 dels 16 vagons que estaven previstos per culpa de problemes tècnics, segons ha informat la companyia.

Com a conseqüència, els aficionats del Girona que anaven en els vuit darrers vagons s'han hagut de quedar a l'Estació de Sants. No han pogut viatjar amb cap altre tren, ja que tots estaven plens. No obstant, n'hi ha que han decidit fer el viatge per carretera amb el seu vehicle per arribar a temps al Santiago Bernabéu. D'altres han renunciat al desplaçament i han decidit veure'l (18.30), però no en directe des del camp

 

Anar al contingut