Mbappé riu en una roda de premsa prèvia a un partit de Champions
Mbappé riu en una roda de premsa prèvia a un partit de Champions
futbol

A Mbappé se li escapa el riure jugant al gat i la rata: Milan, Wembley... dies decisius

El futur del crac francès entra en una fase decisiva però la final de la Champions obliga a mantenir el misteri

Redacció Esport3Actualitzat

Només falta el títol més important per resoldre's, i és precisament la final de la Champions la que pot estar dilatant el cas Mbappé. La cita de Wembley, que enfrontarà Borussia Dortmund i Reial Madrid, obliga a mantenir el misteri. Amb el crac de 25 anys concentrat amb França, el seu futur ja ha entrat en fase decisiva tan bon punt dissabte va jugar el seu últim partit amb el PSG.

La informació apareguda aquest dimecres sobre el bloqueig del club parisenc al salari de Mbappé afegeix confusió a la trama. Es calcula que es negarien a abonar-li el sou de l'abril i una prima de fidelitat prevista pel febrer valorada en 80 milions com una mesura de pressió perquè no marxi gratis del Parc dels Prínceps. No obstant, la maniobra a la desesperada d'Al-Khelaifi no podrà impedir que el següent club del davanter anunciï la seva contractació abans de l'Eurocopa.

Després de recollir el premi al millor jugador de la temporada en la gala dels Globe Soccer Europa va assegurar a la CNN que "era qüestió de dies". Ja se li escapa el riure alimentant el joc del gat i la rata que porta tot l'any practicant. "No puc esperar per això, estic content. Serà la meva primera experiència fora de França", va reconèixer Mbappé avançant una dada ja assumida per tothom. La declaració d'amor al Milan --"si jugo a Itàlia m'agradaria que fos allà, des de petit que m'agrada"-- no va fer canviar els pronòstics de ningú.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Va ser campió del món amb 19 anys i des d'aleshores somia amb una Lliga de Campions que se li ha resistit a París: "Aquestes decepcions són part del destí, és part del joc i del meu viatge en el futbol".

Dissabte veurà la final de la Champions per televisió. "A qui animarà?", li va preguntar la CNN, i ell va tornar a somriure per sota el nas: "A ningú, només miraré la final. Com tu", va dir a l'entrevistadora. La tortuga ja es cansa del gat i la rata.  

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
Anar al contingut