SERVEI DE CÒPIES DE TV3 I CATALUNYA RÀDIO

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals - 3Cat és una entitat de dret públic que té com a missió oferir als ciutadans de Catalunya un servei públic audiovisual de qualitat, compromès amb els principis ètics i democràtics i amb la promoció de la cultura i de la llengua catalana. 3Cat gestiona els canals de televisió públics i de ràdio (TV3 i Catalunya Ràdio) i un dels objectius que defineixen millor la seva vocació de servei és difondre els esdeveniments culturals que passen a Catalunya.

En aquest sentit, 3Cat ofereix el servei de còpies i venda d'imatges d'arxiu.

Servei de còpies de TV3 i Catalunya Ràdio

És un servei que ofereix 3Cat mitjançant el qual es poden sol·licitar còpies de programes o reportatges de producció pròpia dels quals en tingui els drets, emesos o publicats a 3Cat i preservats a l'arxiu.

No tenim còpies de tot el que hem emès al llarg dels anys. Si només vols veure el programa, primer comprova si està penjat a 3Cat.

Si vols encarregar una còpia d'un programa comprova que no se n'hagi fet ja una edició en DVD a La Botiga de TV3.

En cas que no ho trobis, t'oferim la possibilitat d'obtenir una còpia digital de les imatges. S'ha de fer una còpia expressament pr a tu segons les tarifes següents:

Tarifes

CÒPIES DE TV3 A ARXIU DIGITAL
TARIFA ESTÀNDARDPREU IVA INCLÒS (21%)
Còpia per programa o reportatge fins a 15 minuts20 €24,20 €
Còpia per programa o reportatge de 15' a 1.30 minuts30 €36,30 €
Còpia per programa o reportatge de més d'1.30 minuts40 €48,40 €
TARIFA REDUÏDAPREU IVA INCLÒS (21%)
Còpia per programa o reportatge fins a 15 minuts14 €16,94 €
Còpia per programa o reportatge de 15' a 1.30 minuts21 €25,41 €
Còpia per programa o reportatge de més d'1.30 minuts28 €33,88 €
Còpia doblatges en català / hora40 + IVA €
Tarifa reduïda (-30%): s'aplica a institucions i centres docents
Per peticions de més d'un programa o reportatge us enviarem pressupost


CÒPIES DE CATALUNYA RÀDIO A ARXIU DIGITAL
TARIFA ESTÀNDARDPREU IVA INCLÒS (21%)
Còpia fins a 30 minuts8 €9,68 €
Còpia a partir de 31 minuts13 €15,73 €
Cada àudio d'una producció es compta com una unitat independent, i la seva durada no s'acumula a d'altres àudios sol- licitats


En tots dos casos es requereix per poder tramitar la teva petició omplir el següent formulari. Per aplicar la tarifa reduïda, sol·licita aquest descompte en el camp "Observacions" del formulari de comanda.

De quins programes o reportatges puc demanar-ne una còpia?
Es poden fer còpies de programes o reportatges emesos sempre que siguin de la producció pròpia de TV3 i Catalunya Ràdio i no tinguin cap restricció o limitació pel que fa als drets de reproducció. No es poden fer ni cedir còpies de pel·lícules, sèries, documentals, concerts, videoclips, etc., que siguin de producció aliena, ja que 3Cat no en té els drets de reproducció.

Termini d'entrega
Un cop rebuda la teva petició, t'enviarem un correu electrònic amb el número de comanda i el cost de la còpia. Amb aquest número de comanda ja podràs realitzar el pagament. Un cop rebut el comprovant del pagament, i sempre que sigui possible, es lliurarà el material en un termini de 4 dies.

Condicions de cessió
Les còpies cedides només es podran destinar a visionats privats, en usos particulars o docents. Les imatges no podran tenir cap ús comercial, ni es podran reproduir, cedir a tercers, manipular , exhibir públicament ni es poden pujar a cap pàgina web, canal de youtube ni xarxes socials, sense l'autorització expressa de 3Cat. Si el contingut el tenim publicat a nostre servei a la carta, el pots "embedar" (incrustar) als llocs webs de la teva titularitat.

Si necessites contactar amb el Servei de Còpies de 3Cat, ens trobaràs a:

Servei de Còpies de TV3 i Catalunya Ràdio93 499 94 30Carrer Oriol Martorell, 108970 Sant Joan Despí

Demanar una còpia