Avui t'esperem a la festa dels 10 anys del Tió Solidari de Catalunya Ràdio!

Aquest dissabte 23 de desembre a iCat i Catalunya Ràdio celebrem el 10è aniversari del Tió Solidari davant de la Diagonal de Barcelona i ho fem amb una cançó especial dels Pepet i Marieta
Actualitzat

Els Pepet i Marieta han fet aquesta versió del "Caga tió" a ritme de ska, amb l'energia i l'alegria que els caracteritza i amb la col·laboració dels realitzadors i treballadors de Catalunya Ràdio.

DESCARREGA'T LA CANÇÓ SENCERA

DESCARREGA'T LA VERSIÓ EN KARAOKE

 

La festa del Tió Solidari

De 9 a 11h, Guillamino farà l'"Icat Kids" i punxarà discos en directe amb els nens que vulgui fer de DJs o aprendre a fer un programa de ràdio

D'11 a 12h, a "El suplement" de Ricard Ustrell ens acompanyaran Guillem Roma i Josep Bordes, el cantant de Pepet i Marieta, i farem cagar el tió 5 vegades.

Sobretot, famílies, que els nens i nenes portin menjar per a nadons!

L'origen del Tió Solidari

El Nadal del 2007 Carles Capdevila va tenir la idea d'estendre al carrer una de les tradicions populars més estimades a Catalunya: fer cagar el tió més enllà de casa nostra o casa de la família. I ho va fer amb un esperit solidari que, una dècada més tard, Catalunya Ràdio segueix conservant. El programa "Eduqueu les criatures" va idear un tió gegant perquè les famílies hi poguessin aportar el seu granet de sorra i ajudar altres famílies que necessitaven aliments de primera necessitat, en col·laboració amb la fundació Banc dels Aliments i amb el suport de Bonpreu i Esclat.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
EL MÉS ESCOLTAT
El més llegit

* Dades de les últimes 24h

Anar al contingut