Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració

Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració

Des de fa uns dies, una plaga de fongs ataca amb virulència les vinyes del Penedès. La pandèmia, el míldiu, la pluja, els excedents i els mercats tancats fan que la situació dels viticultors i els cellers sigui del tot incerta. En parlem amb el director del Consell Regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella, i amb Gerard Maristany, emprenedor i petit productor de Porroig. Ens preguntem si podem combatre el racisme des de la gastronomia amb el nostre home a Boston, el periodista Marc Casanovas. També analitzem els canvis que s'han produït a nivell d'hostaleria i restauració en els darrers mesos i debatem si és sostenible l'actual model gastronòmic, amb el nostre crític de capçalera Philippe Regol. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica l'origen i les propietats del carbassó i les múltiples opcions que ens ofereix aquesta hortalissa, sovint poc valorada. I la propina la deixa la pagesa Maria Costa des del Berguedà.

Anar al contingut