Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Gabi Martínez: "Molta gent del camp es menysprea pensant que viu en un lloc que no té futur"

Durada: 56 min
06/09/2020
La pandèmia de la Covid-19 ens ha recordat que les persones viuen desconnectades de la natura. Parlem amb l'escriptor Gabi Martinez, que acaba de publicar "Un cambio de verdad", en què explica la seva experiència fent de pastor d'ovelles a La Siberia extremenya. Aquest canvi de vida durant uns mesos l'ha fet reflexionar sobre aquesta connexió home-natura, sobre el canvi climàtic i sobre la tornada als orígens. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, torna a seure a taula per parlar-nos de com han canviat els nostres hàbits de compra: mengem diferent però també comprem en llocs diferents. La cuinera Maria Nicolau prepara el dinar a Marilyn Monroe. Salvador Garcia-Arbós reflexiona sobre la figura dels crítics gastronòmics. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, hi diu la seva sobre com han de ser els bars i restaurants en el futur, si volen sobreviure a la pandèmia. I tanquem el restaurant amb cinema: una escena d'Indiana Jones on els personatges mengen, i molt!

Àudios