Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Et desvelem els beneficis imbatibles de la llet de vaca!

Durada: 56 min
28/03/2021
Consumiu llet de vaca habitualment? O sou dels que us heu passat a les begudes vegetals de civada o soja? Una de cada 10 persones té intolerància a la lactosa, i cada vegada en prenem menys, de llet. És realment imprescindible beure llet de vaca? Amb la nostra sommelier Clara Antúnez resolem dubtes i hi donem respostes. Però també parlem de Gastroteca.cat, que és molt més que una pàgina web: és el punt de trobada digital del producte autòcton català. Convidem al restaurant caníbal la ment pensant darrere d'aquest projecte tan ambiciós: Ramon Sentmartí. Aprofitarem per preguntar-li com la pandèmia ha canviat els nostres hàbits alimentaris. El nostre gurmet rodamon, Jordi Luque, ens porta la carn ecològica de les vaques brunes del Pirineu, la que fa Casa Masover. Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i sentim una escena amb menjar pel mig de la famosa sèrie "Els Bridgerton". I el nostre crític de capçalera, Philippe Regal, tasta la kombutxa.

Àudios