Com hem passat del pa i la patata a menjar en restaurants amb estrella en tan poc temps?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Com hem passat del pa i la patata a menjar en restaurants amb estrella en tan poc temps?

Com hem passat del pa i la patata a menjar en restaurants amb estrella en tan poc temps?

La revolució d'El Bulli, si hi pensem bé, va ser fa menys de 20 anys. Abans, però, el país que va acollir la revolució més important de la història de la gastronomia després de la Nouvelle Cuisine estava immers en la gana, acabava de superar una guerra civil i una postguerra. Com s'explica haver passat de la patata a les escumes en tan poc temps? Aquesta pregunta va obsessionar durant molt de temps Inés Butrón, escriptora i historiadora de la cuina, i és el que intenta respondre al seu llibre, acabat de reeditar, "Comer en España. De la cocina de subsistencia a la cocina de vanguardia" (Ed. Trea). També seu a la taula del restaurant caníbal el llibreter Nacho Borraz, que ens recomana tres llibres homenatge als vegetals. El dissenyador Òscar Guayabero ens explica la relació que hi ha entre els bastonets asiàtics i els escuradents, un dels invents més antics de la història. El Salvador Garcia-Arbós ens descobreix el seu so de la setmana.

Anar al contingut