TOTS ELS ÀUDIOS

 • Fer-se un book fotogràfic per les xarxes és tendència!
  Escolta àudio

  Fer-se un book fotogràfic per les xarxes és tendència!

  L'espia Joan Arenyes ens porta una nova tendència relacionada amb les xarxes socials. En aquest cas té a veure amb Linkedin, la xarxa pensada per trobar feina. Cada vegada més usuaris es fan books fotogràfics professionals per penjar una bona foto. Si no et pots permetre aquesta despesa, l'espia Arenyes et dóna consells per fer una foto com cal a Linkedin.

 • Instagram és més rendible que una botiga al Passeig de Gràcia
  Escolta àudio

  Instagram és més rendible que una botiga al Passeig de Gràcia

  L'experta en comunicació digital i Instagram Marta Alonso ens explica per què Instagram aposta perquè els seus usuaris puguin comprar a través de l'aplicació. De moment, es tracta d'una funció en període de proves i que només està activa als Estats Units, però no trigarà a arribar a casa nostra.

 • Popap, de 13 a 14 h - 03/11/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 03/11/2016

  Es pot viure de les websèries? En parlem amb Roger Coma de la sèrie "Les coses grans", guanyadora del primer Ondas d'aquesta categoria; Oriol Vila, actor, i Raquel Salvador, cocreadora de "Nico & Sunset" i Yago Alonso, cocreador de "El Ramon de les olives". Es podrà vendre per Instagram? Marta Alonso, directora i fundadora de Circle Line. L'espia Joan Arenyes ens diu que és tendència fer-se un book fotogràfic per les xarxes.

 • Consultes mèdiques virtuals
  Escolta àudio

  Consultes mèdiques virtuals

  Parlem de telemedicina! O el que és el mateix, de consultes mèdiques virtuals. Volem saber com és possible que actualment, als Estats Units, en el 80% de les visites mèdiques no sigui necessari el contacte físic entre el pacient i el metge. I expliquem el cas de la Clínica Grimalt, que ja fa consultes virtuals als seus pacients.

 • Els dispositius que comprarà la família aquest #blackfriday
  Escolta àudio

  Els dispositius que comprarà la família aquest #blackfriday

  Amb el periodista i wereblogger Carlos Zahumenszky hem parlat de quins aparells, de quins dispositius, es vendran més el proper Blckfriday. Quan tothom té mòbil, quan tothom té tauleta, quins dispositius compraran les famílies el divendres 25 de novembre?

 • El moment més comentat del concert d'OT va ser a les quatre de la matinada
  Escolta àudio

  El moment més comentat del concert d'OT va ser a les quatre de la matinada

  Va ser "trending topic" durant 8 hores i a les quatre de la matinada va ser el moment en què es van generar més comentaris a la xarxa. Amb la redactora de RTVE.es Irene Mahía hem monitoritzat el concert "0T. El reencuentro". I els oients opinen sobre la "cobra" de Bisbal a Chenoa... N'hi va haver? Què en pensen?

 • Popap, de 13 a 14 h - 02/11/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 02/11/2016

  Telemedicina amb Ramon Grimalt, dermatòleg, i Maria Victòria Ribera, cap de la Unitat del Dolor de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Concert d'OT, un "boom" a la xarxa. En parlem amb Irene Mahia, redactora de rtve.es. Espai Gurú, amb Carlos Zahumenszky, periodista i divulgador científic. Parlem de la família connectada, què ens comprarem el Black Friday?

 • Bojos pel Japó
  Escolta àudio

  Bojos pel Japó

  Amb motiu del Saló del Manga de Barcelona, parlem amb el seu director i amb otakus catalans de la seva dèria pel Japó: Albert Montilla, Mireia Vidal -"Neko"-, Ester Molina -"Shinya"- i Clara Feliu de Japonismo.com.

 • Comiat a una gran productora: Sort May Revilla!
  Escolta àudio

  Comiat a una gran productora: Sort May Revilla!

  Mariola Dinarès acomiada May Revilla, que es jubila, fent referència a la importància que té l'equip de producció en un programa de ràdio. Sona "My Generation", de The Who, dedicada a una persona que ha connectat amb totes les generacions.

 • Tota la música del mes de novembre!
  Escolta àudio

  Tota la música del mes de novembre!

  L'"independent" Josep Martín, d'Icat.cat, ens avança el més destacat que ens portarà el mes de novembre. Concerts, discos i també alguna efemèride que tindrà lloc els pròxims 30 dies. Preneu nota del que s'acosta musicalment!

 • La policia ha rebut trucades per pallassos diabòlics
  Escolta àudio

  La policia ha rebut trucades per pallassos diabòlics

  Per combatre l'alarmisme que estan generant a les xarxes socials els pallassos diabòlics, aquesta nit, que se celebra Halloween, la policia estarà molt alerta de tot el que que pugui passar tant als carrers com a internet. En parlem amb la portaveu de la Policia Nacional, Elisa Rebolo.

 • Popap, de 13 a 14 h - 31/10/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 31/10/2016

   Amb motiu del Saló del Manga parlem amb el director de l'esdeveniment, Carles Santamaria, i amb quatre catalans que es confessen "bojos pel Japó". La portaveu de la Policia, Elisa Rebolo, ens explica què hem de fer si ens trobem amb algú disfressat de "pallasso diabòlic", i en Josep Martin, d'Icat.cat, repassa els concerts i discos més destacats que vindran al novembre.

 • Bikimel: "En un mes he tingut quatre telèfons mòbils"
  Escolta àudio

  Bikimel: "En un mes he tingut quatre telèfons mòbils"

  Coneixem la vida digital de la cantant Bikimel, una dona que en un mes ha tingut quatre mòbils, que enyora les cintes de casset i els rodets fotogràfics, i que confessa que no escolta gaire música, excepte quan viatja en cotxe. La Bikimel ens avança també com serà el disc que està a punt d'enregistrar, "No ben bé", sobre 12 poemes d'autors com ara Carles Hac Mor, Joan Vinyoli o Dolors Miquel.

 • Comença l'In-Edit més punk
  Escolta àudio

  Comença l'In-Edit més punk

  El nostre prescriptor musical, l'independent Josep Martín, ens porta la programació del Festival In-Edit que es fa a Barcelona fins al 6 de novembre. En aquesta edició el punk serà el fil conductor del festival.

 • Cara a cara a Balaguer sobre el masclisme del viral del Pau de Ponts #LoPautriarcat
  Escolta àudio

  Cara a cara a Balaguer sobre el masclisme del viral del Pau de Ponts #LoPautriarcat

  Francesc Canosa ens parla del cara a cara que es fa dissabte 29 a Balaguer entre el cantant Pau de Ponts i la periodista Magda Gregori sobre la cançó 'La nòvia estiueja a Salou'. És un exemple d'un debat a la xarxa que s'ha traslladat al carrer, gràcies també a Jordi Calvís.

Anar al contingut