TOTS ELS ÀUDIOS

 • Sofía Ellar, la cantautora influencer
  Escolta àudio

  Sofía Ellar, la cantautora influencer

  Mariola Dinarès entrevista la compositora i cantautora Sofía Ellar, que ha llançat el seu últim single, "Roma es amor". Ha gestionat la seva carrera de forma independent i amb l'ajuda de les xarxes. És coneguda també per la seva relació amb el músic Álvaro Soler, tot i que assegura que no és la Sofía de la seva cançó!

 • Popap, de 13 a 14 h - 10/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 10/07/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès descobreix l'apassionant vida digital de la prolífica cantautora i compositora Sofía Ellar, que ha demostrat que es pot fer una carrera musical independent, amb l'ajuda de les xarxes socials. En un "Popap" molt musical, hem destacat dues iniciatives recents, el concert de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra aquest diumenge dia 12 al castell de Montjuïc, i el primer disc físic d'Ariana Ramírez. Al final del programa, Joan Arenyes ha parlat amb Josep Bordes, veu de Pepet i Marieta, de la iniciativa #TikTokSummer.

 • Sebastià Bennassar: "Miquel Montoro ha fet més pel català i pel camp que moltes campanyes"
  Escolta àudio

  Sebastià Bennassar: "Miquel Montoro ha fet més pel català i pel camp que moltes campanyes"

  Mariola Dinarès parla amb el periodista i escriptor Sebastià Bennassar, autor de l'assaig "Miquel Montoro. El símbol d'una revolució vital?", publicat per Pagès Editors, amb pròleg de Lo Pau de Ponts. Per Bennassar, aquesta revolució que representa Montoro significa consumir producte de proximitat, consumir producte de temporada i consumir amb els mínims intermediaris possibles.

 • Què passa amb TikTok i les dades?
  Escolta àudio

  Què passa amb TikTok i les dades?

  Arnau Sanz, expert en màrqueting digital, i expert en TikTok, treu ferro a les últimes notícies negatives al voltant d'aquesta xarxa social, com ara la prohibició a l'Índia o la denúncia d'Anonymous que estaria donant dades al govern xinès. Sanz ha donat a Mariola Dinarès indicacions per trobar bons continguts en català a TikTok.

 • Popap, de 13 a 14 h - 09/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 09/07/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès conversa amb el periodista i escriptor Sebastià Bennassar, autor de l'assaig "Miquel Montoro. ¿El símbol d'una revolució vital?", publicat per Pagès Editors, amb pròleg de Lo Pau de Ponts. A l'informatiu xarxes, repassem amb Arnau Sanz, expert en màrqueting digital i en TikTok, les últimes polèmiques que envolten aquesta popular xarxa social. Al final del programa, Roc Massaguer, "outconsumer", ens parla de les condicions de treball de "youtubers" i "influencers", arran de dos casos recents, el d'Ibai Llanos i el de Forfast.

 • Nerea Luis: "La tecnologia, si és inclusiva, pot salvar vides"
  Escolta àudio

  Nerea Luis: "La tecnologia, si és inclusiva, pot salvar vides"

  Mariola Dinarès analitza amb Nerea Luis, doctora en Intel·ligència Artificial i cofundadora del T3chFest, la decisió de Microsoft de canviar alguns termes de programació com "slave / master" o "blacklist / whitelist" arran del moviment Black Lives Matter.

 • Popap, de 13 a 14h - 08/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14h - 08/07/2020

  Mariola Dinarès conversa amb la doctora en Intel·ligència Artificial Nerea Luis sobre els canvis en el llenguatge de programació arran del moviment BlackLivesMatter. Amb Jordi Garcia, CEO de James Brand, parlem de l'homenatge que l'agència de creativitat ha fet a algunes indústries culturals afectades pel coronavirus. I acabem amb un Kahoot sobre argot digital a càrrec de Joan Arenyes.

 • Raül Roco: "Us heu tret el batxillerat amb suor i llàgrimes. Sé que podeu"
  Escolta àudio

  Raül Roco: "Us heu tret el batxillerat amb suor i llàgrimes. Sé que podeu"

  L'"instagramer" i "tiktoker" de Palamós Raül Roco, que s'ha fet molt popular amb les seves imitacions d'una professora, envia des del "Popap" un missatge per a tots aquells que us examineu de la selectivitat aquest 2020.

 • Com funcionen les llicències Creative Commons?
  Escolta àudio

  Com funcionen les llicències Creative Commons?

  Al "Popap" aprenem el que cal saber sobre drets d'autor i difusió de continguts digitals amb el viquipedista i activista digital Àlex Hinojo.

 • Popap, de 13 a 14h - 07/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14h - 07/07/2020

  El dia que comença la selectivitat, el "Popap" comença amb un missatge d'ànim als estudiants de l'instagramer i tiktoker de Palamós Raül Roco. Amb el viquipedista i activista dels drets digitals Àlex Hinojo expliquem què són les llicències Creative Commons. I a l'"Espai guru" parlem amb Salva López, conferenciant i músic, conegut a la xarxa com Salva Rock, que s'autodefineix com a "desprogramador".

 • Els mòbils i gadgets d'aquest estiu 2020
  Escolta àudio

  Els mòbils i gadgets d'aquest estiu 2020

  L'expert "Popap" en tecnologia, Marc Corredera, posa al dia Mariola Dinarès de les últimes novetats en matèria de telefonia mòbil i altres accessoris: mòbils, auriculars, altaveus, aparells per millorar la wifi de casa... Idees per a aquest estiu!

 • Com s'ha fet la campanya "Tant de bo" de TV3 i Catalunya Ràdio?
  Escolta àudio

  Com s'ha fet la campanya "Tant de bo" de TV3 i Catalunya Ràdio?

  Mariola Dinarès parla amb Àlex Marquina, director d'Estratègia de Marca i Promoció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, sobre les interioritats de la campanya d'estiu de Catalunya Ràdio i TV3, a la qual ha posat música la Suu, amb el seu "Tant de bo".

 • Popap, de 13 a 14 h - 06/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 06/07/2020

  Al "Popap" fem un consultori de telefonia mòbil amb el nostre expert, Marc Corredera, que també analitza algunes de les últimes novetats que està provant. A l'"Informatiu xarxes", Mariola Dinares parla amb Àlex Marquina, director d'estratègia de marca i promoció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, sobre les interioritats de la campanya d'estiu de Catalunya Ràdio i TV3, a qui ha posat música la Suu, amb el seu "Tant de bo". A "La tele que es mira a la xarxa", Mariola Cubells analitza el fenomen de l'actriu Ana Milán a la xarxa.

 • Jordi Cruz: "Als youtubers no se'ls reconeix prou la feinada que fan"
  Escolta àudio

  Jordi Cruz: "Als youtubers no se'ls reconeix prou la feinada que fan"

  Mariola Dinarès entrevista Jordi Cruz Pérez, el locutor i presentador de televisió que està a punt d'estrenar el nou reality talent de gamers "Top Gamers Academy", un producte de Gestmusic que es podrà veure per Neox i per Twicht. Cruz també repassa la seva trajectòria, sobretot el seu pas pel programa "Art Attack".

 • Lidl entra al joc de les subhastes de sneackers online
  Escolta àudio

  Lidl entra al joc de les subhastes de sneackers online

  Mariola Dinarès conversa amb Roc Massagué sobre el fenomen de la subhasta de determinat calçat esportiu a la xarxa. Fins ara eren marques com Nike, però des d'aquesta setmana, també s'han fet subhastes a diferents països europeus de vambes dels supermercats Lidl.

Anar al contingut