TOTS ELS ÀUDIOS

 • Raquel Riba Rossy, Lola Vendetta, entra al món de la música
  Escolta àudio

  Raquel Riba Rossy, Lola Vendetta, entra al món de la música

  Mariola Dinarès repassa la vida digital de Raquel Riba Rossy, la il·lustradora creadora del personatge de Lola Vendetta. Després d'un 2020 força dur, al 2021 treurà un nou àlbum de Lola Vendetta, el quart, i el seu primer disc, "El primer canto".

 • Popap, de 13 a 14 h - 23/10/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 23/10/2020

  Repassem la "Vida digital" de la il·lustradora Raquel Riba Rossy, creadora del personatge Lola Vendetta, que està treballant per treure al 2021 el seu primer disc, "El primer canto".

 • Alexandria Ocasio-Cortez, la política que domina les xarxes
  Escolta àudio

  Alexandria Ocasio-Cortez, la política que domina les xarxes

  Alexandria Ocasio-Cortez, AOC, la congressista nord-americana més jove va aconseguir que mig milió de persones veiessin la seva primera intervenció a la plataforma de gaming Twicht mentre jugava a Among Us, el joc de moda a tot el món. AOC té presència a totes les xarxes. A Twitter té 9 milions de seguidors. Analitzem la seva presència digital amb Miquel Pellicer, periodista expert en xarxes socials i autor de "La comunicación en la era de Trump". Segons Pellicer, Ocasío és el mirall que fan servir algunes polítiques catalanes.

 • Blon: "Si guanyo la Batalla de los Gallos em tatuaré l'últim vers"
  Escolta àudio

  Blon: "Si guanyo la Batalla de los Gallos em tatuaré l'últim vers"

  Amb Roc Massaguer repassem l'actualitat del món digital marcada per la celebració de la final de la Red Bull Batalla de los Gallos, on participa el raper i "freestyler" català Blon. La competició es podrà seguir en "streaming" per Redbull TV, pels seus canals de YouTube, Periscope, Facebook i Twitch. Blon ens ha explicat que si guanya es tatuarà l'últim vers que digui.

 • Popap, de 13 a 14 h - 22/10/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 22/10/2020

  La vigília de la final de la Red Bull Batalla de los Gallos entrevistem un dels participants, el raper i freestyler català Blon. I amb Miquel Pellicer, periodista expert en xarxes socials i autor de "La comunicación en la era de Trump" analitzem la presència digital de la congressista nord-americana Alexandria Ocasio-Cortez. Serà la primera presidenta nord-americana?

 • "Dark kitchens" i restaurants virtuals, negocis a l'alça
  Escolta àudio

  "Dark kitchens" i restaurants virtuals, negocis a l'alça

  Amb la Marta Cristià hem visitat Cooció, una "dark kitchen", una cuina que fan servir diversos restaurants que només existeixen a la xarxa. En temps de pandèmia són un negoci clarament a l'alça, però també té altres avantatges, com ens han explicat tres dels seus usuaris.

 • Popap, de 13 a 14 h - 21/10/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 21/10/2020

  Posem a prova els teus coneixements digitals amb un Kahoot. En Joan Arenyes l'ha preparat avui al voltant de Google. I amb la Marta Cristià hem visitat una "dark kitchen", una cuina que fan servir restaurants que no tenen una seu física i només existeixen a la xarxa.

 • Guia pràctica per fer tràmits digitals amb l'Administració
  Escolta àudio

  Guia pràctica per fer tràmits digitals amb l'Administració

  T'expliquem què són els certificats i les signatures digitals i amb l'empresari i fundador de la iniciativa Kaixo Estònia, Eneko Erauzkin, descobrim com funciona la burocràcia a Estònia, el país més digitalitzat del món.

 • Stand-up science, científics que combinen ciència i humor a YouTube
  Escolta àudio

  Stand-up science, científics que combinen ciència i humor a YouTube

  Mariola Dinarès entrevista Joan Duran, responsable del programa Stand-up Science de l'Idibell, l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge, promotor juntament amb l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat d'aquest projecte que té com a objectiu principal promoure la divulgació científica i potenciar l'habilitat comunicativa dels científics mitjançant monòlegs i vídeos de YouTube!

 • Popap, de 13 a 14 h - 20/10/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 20/10/2020

  Guia pràctica per conèixer les eines que permeten fer tràmits en línia amb l'administració i anàlisi de com funciona a Estònia, el país més digitalitzat del món, amb un empresari i enginyer que coneix molt bé el país, Eneko Erauzkin, fundador de la iniciativa Kaixo Estònia. I coneixem el projecte Stand-up Science, impulsat per l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge i l'Ajuntament de l'Hospitalet del Llobregat amb l'objectiu de promoure la divulgació científica i potenciar l'habilitat comunicativa dels científics mitjantçant monòlegs i vídeos de YouTube.

 • "The Social Dilemma", catastrofista o realista?
  Escolta àudio

  "The Social Dilemma", catastrofista o realista?

  Anàlisi detallada del documental de Netflix "The Social Dilemma" sobre la influència de les xarxes socials en la vida de les persones. Amb l'opinió d'Andreu Veà, pioner d'internet; Liliana Arroyo, doctora en Sociologia i especialista en transformació digital, i els experts Popap, l'advocat Víctor Roselló i els periodistes Roc Massaguer i Karma Peiró.

 • Sèries que generen polèmica o debat social
  Escolta àudio

  Sèries que generen polèmica o debat social

  Mariola Dinarès i Mariola Cubells analitzen sèries de televisió que han generat polèmica o debat social a les xarxes, arran de l'impacte generat pel documental de Netflix "The Social Dilemma".

 • Popap, de 13 a 14 h - 19/10/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 19/10/2020

  Especial anàlisi de "The social dilemma" amb el biògraf d'internet Andreu Veà, la doctora en Sociologia i experta en transformació digital i impacte social Liliana Arroyo, i els experts Popap Víctor Roselló, advocat; Karma Peiró, periodista, i Roc Massaguer, periodista. I amb Mariola Cubells comentem altres sèries que també van aixecar polèmica i debat social.

 • Guilem Clua: "Grindr fa que la gent es comporti d'una manera estranya. Fan alta comèdia"
  Escolta àudio

  Guilem Clua: "Grindr fa que la gent es comporti d'una manera estranya. Fan alta comèdia"

  Mariola Dinarès repassa la "Vida digital" del dramaturg Guillem Clua, que estrena "Smiley, després de l'amor", una de les poques obres de teatre que s'estrenaran a Barcelona en temps de pandèmia. L'obra és la seqüela d'un dels seus grans èxits teatrals, "Smiley, una història d'amor", estrenada el 2012.

 • El nou disc de Pol Fuentes inclou un joc de taula
  Escolta àudio

  El nou disc de Pol Fuentes inclou un joc de taula

  "Saturn negre" és el nou disc de Pol Fuentes. Ara que el consum de música es fa majoritàriament en streaming els artistes han d'oferir un plus quan treuen un CD. El Pol dona aquest plus amb un joc de taula.

Anar al contingut