TOTS ELS ÀUDIOS

 • La xarxa no té edat
  Escolta àudio

  La xarxa no té edat

  Mariola Dinarès conversa amb influencers veteranes com la fotògrafa Maria Rosa Ferre o la dissenyadora Carme Jo Munné.

 • Popap, de 13 a 14 h - 17/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 17/07/2020

  Últim programa de la temporada. Parlem amb inflluencers veteranes com la dissenyadora Carme Jo Munné o la fotògrafa Maria Rosa Ferré, perquè la xarxa no té edat. I amb Joan Arenyes fem un repàs dels jingles que ens han fet diversos grups musicals com Filippo Landini, 31 FAM o La Folie.

 • Tino Fernández: "Amb les xarxes socials Parchís hauria tingut una dimensió encara més gran"
  Escolta àudio

  Tino Fernández: "Amb les xarxes socials Parchís hauria tingut una dimensió encara més gran"

  Mariola Dinarès repassa la vida digital del cantant Tino Fernández, el Tino de Parchís. Acaba de treure un disc amb deu cançons remasteritzades gravades a finals dels anys 80. La seva vida personal i professional ha fet un gir de 180 graus arran de l'estrena d'un documental sobre el grup musical Parchís.

 • YouTube com a eina d'empoderament personal
  Escolta àudio

  YouTube com a eina d'empoderament personal

  El nostre expert Roc Massaguer, "Outconsumer", ens explica què és "Fes click a YouTube", un projecte impulsat per la Fundació IRES amb l'ajuda de la Fundació Caixa d'Enginyers i el districte de Sant Martí de Barcelona. És un curs d'estiu gratuït adreçat als adolescents i joves del districte de Sant Martí amb diferents realitats socioeconòmiques, amb l'objectiu que puguin aprendre a fer servir la xarxa YouTube com a eina d'empoderament personal.

 • Popap, de 13 a 14 h - 16/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 16/07/2020

  Mariola Dinarès analitza la vida digital del cantant Tino Fernández, que va ser membre de Parchís. Arran d'un documental sobre el grup musical infantil, la seva vida personal i professional ha canviat completament. Parlem de tractament de dades amb Joan Planella, director d'Oracle a Catalunya. I amb Roc Massaguer, "Outconsumer", coneixem el taller "Fes click a YouTube", un projecte d'empoderament juvenil impulsat per la Fundació IRES.

 • Perdre oportunitats laborals o educatives, conseqüències de la bretxa digital
  Escolta àudio

  Perdre oportunitats laborals o educatives, conseqüències de la bretxa digital

  Mariola Dinarès conversa amb Jordi Serratosa, coordinador d'm4social, sobre la bretxa digital a Catalunya.

 • Popap, de 13 a 14 h - 15/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 15/07/2020

  Anàlisi del cas Pegasus amb Edu Martín-Borregón, periodista especialitzat en dades que viu a Mèxic, un dels països on més casos hi ha hagut d'espionatge amb Pegasus. Conversa amb Jordi Serratosa, coordinador d'm4social, sobre la bretxa digital a Catalunya. I acabem amb un Kahoot especial, l'últim de la temporada.

 • Resolem dubtes sobre el cotxe elèctric
  Escolta àudio

  Resolem dubtes sobre el cotxe elèctric

  Mariola Dinarès analitza amb Joan Dalmau, director editorial del portal Coches.net, el mercat del cotxe elèctric.

 • Popap, de 13 a 14 h - 14/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 14/07/2020

  Mariola Dinarès analitza amb el periodista especialista en motor Joan Dalmau el mercat del cotxe elèctric. Quins són els millors? Per què encara no es venen prou? I a l'"Espai guru", entrevista amb Lluís Soldevila, autor de "Digital thinking. Lidera con éxito la transformación digital".

 • Què fa el supercomputador MareNostrum per lluitar contra la Covid-19?
  Escolta àudio

  Què fa el supercomputador MareNostrum per lluitar contra la Covid-19?

  Mariola Dinarès conversa amb Mateo Valero, director del Barcelona Supercomputing Center, que allotja el MareNostrum, l'ordinador més potent de tot l'Estat i que s'utilitza en la lluita contra el coronavirus a través de la bioinformàtica i la intel·ligència artificial.

 • La gata de Schrödinger: "Els anti-Covid m'acusen de ser una 'illuminati'"
  Escolta àudio

  La gata de Schrödinger: "Els anti-Covid m'acusen de ser una 'illuminati'"

  Mariola Dinarès entrevista la periodista científica Rocío Vidal, més coneguda com a youtuber com la gata de Schrödinger, que aquesta setmana ha estat assetjada per un grup de manifestants anti-Covid. Segons ens ha explicat, volia fer una crònica de l'acte i entrevistar els assistents, que defensen teories de la conspiració sobre el coronavirus, però no va poder perquè la van assetjar i insultar. Ara es planteja denunciar els fets.

 • Popap, de 13 a 14 h - 13/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 13/07/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès parla amb Mateo Valero, director del Barcelona Supercomputing Center, sobre quines investigacions s'estan fent en aquest centre punter de casa nostra en la lluita contra el coronavirus, i sobre com funciona el supercomputador MareNostrum. A "L'informatiu xarxes", Rocío Vidal, científica i youtuber de divulgació coneguda com la gata de Schrödinger, ens explica l'assetjament que va patir a la manifestació de negacionistes de la Covid-19, recollit en un vídeo que s'ha fet viral. A "La tele que es mira a les xarxes", Mariola Cubells ens porta la reportera i humorista de moda Susi Caramelo, que ha estrenat programa propi a Movistar Plus.

 • Sofía Ellar, la cantautora influencer
  Escolta àudio

  Sofía Ellar, la cantautora influencer

  Mariola Dinarès entrevista la compositora i cantautora Sofía Ellar, que ha llançat el seu últim single, "Roma es amor". Ha gestionat la seva carrera de forma independent i amb l'ajuda de les xarxes. És coneguda també per la seva relació amb el músic Álvaro Soler, tot i que assegura que no és la Sofía de la seva cançó!

 • Popap, de 13 a 14 h - 10/07/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 10/07/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès descobreix l'apassionant vida digital de la prolífica cantautora i compositora Sofía Ellar, que ha demostrat que es pot fer una carrera musical independent, amb l'ajuda de les xarxes socials. En un "Popap" molt musical, hem destacat dues iniciatives recents, el concert de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra aquest diumenge dia 12 al castell de Montjuïc, i el primer disc físic d'Ariana Ramírez. Al final del programa, Joan Arenyes ha parlat amb Josep Bordes, veu de Pepet i Marieta, de la iniciativa #TikTokSummer.

 • Sebastià Bennassar: "Miquel Montoro ha fet més pel català i pel camp que moltes campanyes"
  Escolta àudio

  Sebastià Bennassar: "Miquel Montoro ha fet més pel català i pel camp que moltes campanyes"

  Mariola Dinarès parla amb el periodista i escriptor Sebastià Bennassar, autor de l'assaig "Miquel Montoro. El símbol d'una revolució vital?", publicat per Pagès Editors, amb pròleg de Lo Pau de Ponts. Per Bennassar, aquesta revolució que representa Montoro significa consumir producte de proximitat, consumir producte de temporada i consumir amb els mínims intermediaris possibles.

Anar al contingut