MeteoTerra J. Puig

 • MeteoTerra 248 – En Sidro, el pastor de can Palau de la carretera
  Escolta àudio

  MeteoTerra 248 – En Sidro, el pastor de can Palau de la carretera

  Fem una mirada nostàlgica cap a un personatge anònim però ben curiós, ple d'històries. Un pastor que recorria el país amb les seves ovelles cap a les zones de pastures. Jordi Puig ens dona detalls d'un home que li va deixar petjada.
  Pregunta: Quines comarques eren els punts de sortida i arribada de la ruta transhumant del Sidro?

  Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Fem una mirada nostàlgica cap a un personatge anònim però ben curiós, ple d'històries. Un pastor que recorria el país amb les seves ovelles cap a les zones de pastures. Jordi Puig ens dona detalls d'un home que li va deixar petjada. Pregunta: Quines comarques eren els punts de sortida i arribada de la ruta transhumant del Sidro? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 247 - Agricultura i canvi climàtic al Pirineu
  Escolta àudio

  MeteoTerra 247 - Agricultura i canvi climàtic al Pirineu

  L'adaptació del sector agrícola de l'Alt Pirineu i Aran al canvi climàtic: riscos i oportunitats. Un projecte que analitza les implicacions del canvi climàtic a l'agricultura. Ens en dona detalls Gabriel Borràs, responsable de l'àrea d'adaptació de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i coordinador tècnic del projecte Life MEDACC, i Jordi Puig.

  Pregunta: Quin percentatge de reducció sobre els ingressos de l'agricultura de l'Alt Pirineu provocarà el canvi climàtic?
  Premi: 1 forfet doble pel telecadira de Vallter vàlid fins a l'11 de setembre.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'adaptació del sector agrícola de l'Alt Pirineu i Aran al canvi climàtic: riscos i oportunitats. Un projecte que analitza les implicacions del canvi climàtic a l'agricultura. Ens en dona detalls Gabriel Borràs, responsable de l'àrea d'adaptació de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i coordinador tècnic del projecte Life MEDACC, i Jordi Puig. Pregunta: Quin percentatge de reducció sobre els ingressos de l'agricultura de l'Alt Pirineu provocarà el canvi climàtic? Premi: 1 forfet doble pel telecadira de Vallter vàlid fins a l'11 de setembre. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Totes les seccions: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003
  Escolta àudio

  Totes les seccions: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003

  Fusió de totes les seccions amb el macrotema: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003. Ara, el bosc està millor? Fem taula rodona amb José Luis Gallego, Jordi Puig, Paco Cano, representant de l'associació de Professionals Forestals de Catalunya (PROFOR), Angel Miño, director del Parc de St. Llorenç Savall, i Ramon Capdevila, propietari de la Masia del Racó de Can Brossa.

  MeteoEscapades 246
  Pregunta: La biomassa ha de ser la primera o l'última sortida de la fusta dels boscos?
  Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  MeteoAmbient 246
  Pregunta: A quin parc natural afecta l'incendi del 10 d'agost del 2003?
  Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlid fins al 31 d'agost, gentilesa d'FGC

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  MeteoTerra 246
  Pregunta: La silvicultura podria ser una de les solucions a l'excés de massa forestal a Catalunya?
  Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlide fins al 31 d'agost, gentilesa d'FGC

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  MeteoTaula 246

  Pregunta: En el passat, Catalunya tenia més boscos?
  Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  MeteoTemps 246
  Pregunta: L'incendi de la Vall d'Horta es va produir ara fa...?
  Premi: 1 ampolla de vi rosat Xic, DO Penedès, elaborat amb xarel·lo vermell, gentilesa de Caves Agustí Torelló i Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  Fusió de totes les seccions amb el macrotema: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003. Ara, el bosc està millor? Fem taula rodona amb José Luis Gallego, Jordi Puig, Paco Cano, representant de l'associació de Professionals Forestals de Catalunya (PROFOR), Angel Miño, director del Parc de St. Llorenç Savall, i Ramon Capdevila, propietari de la Masia del Racó de Can Brossa. MeteoEscapades 246 Pregunta: La biomassa ha de ser la primera o l'última sortida de la fusta dels boscos? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoAmbient 246 Pregunta: A quin parc natural afecta l'incendi del 10 d'agost del 2003? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlid fins al 31 d'agost, gentilesa d'FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTerra 246 Pregunta: La silvicultura podria ser una de les solucions a l'excés de massa forestal a Catalunya? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlide fins al 31 d'agost, gentilesa d'FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTaula 246 Pregunta: En el passat, Catalunya tenia més boscos? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTemps 246 Pregunta: L'incendi de la Vall d'Horta es va produir ara fa...? Premi: 1 ampolla de vi rosat Xic, DO Penedès, elaborat amb xarel·lo vermell, gentilesa de Caves Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 240 - Les albergínies, joies d'estiu, però també de tardor
  Escolta àudio

  MeteoTerra 240 - Les albergínies, joies d'estiu, però també de tardor

  Les albergínies són una espècie d'hortícola originària del sud de l'Índia, introduïda a Andalusia pels àrabs. Jordi Puig ens explica les varietats més comunes a Catalunya, les mides rècord i les maneres de conservar-la.

  Pregunta: De quin color eren majoritàriament els albergínies catalanes antigues?
  Premi: 2 pots de fumet artesanal, gentilesa de la Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita + 1 estoig de Catalunya Ràdio.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Les albergínies són una espècie d'hortícola originària del sud de l'Índia, introduïda a Andalusia pels àrabs. Jordi Puig ens explica les varietats més comunes a Catalunya, les mides rècord i les maneres de conservar-la. Pregunta: De quin color eren majoritàriament els albergínies catalanes antigues? Premi: 2 pots de fumet artesanal, gentilesa de la Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita + 1 estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 239 - Els cigrons, de tots colors i gustos
  Escolta àudio

  MeteoTerra 239 - Els cigrons, de tots colors i gustos

  Els cigrons són una varietat de llegum que es cultiva de manera molt extensa a tot el mediterrani. Jordi Puig ens explica l'origen, les propietats, els tipus, els gustos i els cigrons de pura raça.

  Pregunta: De quin color són els cigrons que s'han localitzat a Tossa?
  Premi: 2 pots de fumet artesanal, gentilesa de la Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita + 1 estoig de Catalunya Ràdio.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Els cigrons són una varietat de llegum que es cultiva de manera molt extensa a tot el mediterrani. Jordi Puig ens explica l'origen, les propietats, els tipus, els gustos i els cigrons de pura raça. Pregunta: De quin color són els cigrons que s'han localitzat a Tossa? Premi: 2 pots de fumet artesanal, gentilesa de la Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita + 1 estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra + MeteoTemps 237 – Millorar les vinyes amb el canvi de climàtic del futur
  Escolta àudio

  MeteoTerra + MeteoTemps 237 – Millorar les vinyes amb el canvi de climàtic del futur

  Quin impacte tindrà el canvi climàtic sobre les vinyes del Penedès? Com pot millorar el coneixement de les varietats tenint en compte l'evolució de les temperatures i les precipitacions? Les respostes les trobem en un estudi pioner que fusiona l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Ens l'expliquen Marc Prohom, de l'SMC, i Robert Savé, de l'IRTA.

  Pregunta: quins organismes públics estan fent aquest estudi?
  Premi: un estoig metàl·lic amb dues ampolles de cava 375 reserva rosat, gentilesa de Caves Agustí Torelló i Mata

  >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

  Quin impacte tindrà el canvi climàtic sobre les vinyes del Penedès? Com pot millorar el coneixement de les varietats tenint en compte l'evolució de les temperatures i les precipitacions? Les respostes les trobem en un estudi pioner que fusiona l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Ens l'expliquen Marc Prohom, de l'SMC, i Robert Savé, de l'IRTA. Pregunta: quins organismes públics estan fent aquest estudi? Premi: un estoig metàl·lic amb dues ampolles de cava 375 reserva rosat, gentilesa de Caves Agustí Torelló i Mata >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 236 – "Benvinguts a pagès", un gran projecte comú
  Escolta àudio

  MeteoTerra 236 – "Benvinguts a pagès", un gran projecte comú

  "Benvinguts a pagès" és una iniciativa per establir llaços entre consumidors i productors. Un cap de setmana en el qual explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar els camps, els ramats, les barques i els obradors. Jordi Puig ens en defineix l'objectiu i què s'hi ofereix.

  Pregunta: Quin cap de setmana es realitza "Benvinguts a pagès"?
  Premi: 1 estoig metàl·lic amb dues ampolles de cava de "375" reserva rosat, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  "Benvinguts a pagès" és una iniciativa per establir llaços entre consumidors i productors. Un cap de setmana en el qual explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar els camps, els ramats, les barques i els obradors. Jordi Puig ens en defineix l'objectiu i què s'hi ofereix. Pregunta: Quin cap de setmana es realitza "Benvinguts a pagès"? Premi: 1 estoig metàl·lic amb dues ampolles de cava de "375" reserva rosat, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 232 - El corrent de l'Atlàntic Nord, la calefacció europea
  Escolta àudio

  MeteoTerra 232 - El corrent de l'Atlàntic Nord, la calefacció europea

  El corrent de l'Atlàntic Nord és un corrent oceànic calent que neix al golf de Mèxic. Allà les aigües s'escalfen i ascendeixen cap al nord-est. Jordi Puig ens explica les conseqüències de l'alentiment de les aigües del corrent a causa de l'escalfament global del planeta.

  Pregunta: On s'escalfa l'aigua del corrent de l'Atlàntic Nord?
  Premi: LOT amb 4 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, avellana, romaní, taronger i 1 pot de pol·len de 125g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El corrent de l'Atlàntic Nord és un corrent oceànic calent que neix al golf de Mèxic. Allà les aigües s'escalfen i ascendeixen cap al nord-est. Jordi Puig ens explica les conseqüències de l'alentiment de les aigües del corrent a causa de l'escalfament global del planeta. Pregunta: On s'escalfa l'aigua del corrent de l'Atlàntic Nord? Premi: LOT amb 4 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, avellana, romaní, taronger i 1 pot de pol·len de 125g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 230 – El salsafí, una arrel molt singular
  Escolta àudio

  MeteoTerra 230 – El salsafí, una arrel molt singular

  El salsafí s'ha convertit en una exquisidesa gastronòmica cada vegada més reconeguda. Jordi Puig ens descriu aquesta planta de la família de les compostes, com ha evolucionat el seu conreu a Catalunya, les seves propietats i les característiques que ca tenir en compte per cultivar-lo.

  Pregunta: A quina zona de Catalunya és cultiva majoritàriament el salsafí?
  Premi: 1 ampolla de vi XIC VERMELL elaborat de la varietat Xarel·lo vermell. Cultiu ecològic i collit a mà, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El salsafí s'ha convertit en una exquisidesa gastronòmica cada vegada més reconeguda. Jordi Puig ens descriu aquesta planta de la família de les compostes, com ha evolucionat el seu conreu a Catalunya, les seves propietats i les característiques que ca tenir en compte per cultivar-lo. Pregunta: A quina zona de Catalunya és cultiva majoritàriament el salsafí? Premi: 1 ampolla de vi XIC VERMELL elaborat de la varietat Xarel·lo vermell. Cultiu ecològic i collit a mà, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 227 - La safranòria, la pastanaga oblidada...
  Escolta àudio

  MeteoTerra 227 - La safranòria, la pastanaga oblidada...

  No et confonguis: la pastanaga i la safranòria no són la mateixa hortalissa. Jordi Puig n'aclareix les diferències, n'explica la procedència, ens descriu les seves propietats i ens comenta on es conreen i el paper que tenen a la cuina.

  Pregunta: De quin color és la safranòria?
  Premi: 1 ampolla de cava brut Gran Reserva, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

  No et confonguis: la pastanaga i la safranòria no són la mateixa hortalissa. Jordi Puig n'aclareix les diferències, n'explica la procedència, ens descriu les seves propietats i ens comenta on es conreen i el paper que tenen a la cuina. Pregunta: De quin color és la safranòria? Premi: 1 ampolla de cava brut Gran Reserva, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • MeteoTerra 226 - "Xylella", la fil·loxera de la globalització
  Escolta àudio

  MeteoTerra 226 - "Xylella", la fil·loxera de la globalització

  Un bacteri fa anar de corcoll les autoritats de Balears: és "Xylella fastidiosa". Produeix greus danys en cultius com ara cítrics, vinya, ametllers i presseguers, així com en nombroses espècies ornamentals. Jordi Puig ens descriu la cara fosca d'aquest bacteri, les dificultats per detectar-ho, el seu combat i la seva propagació.

  Pregunta: Quantes espècies afecta "Xylella"?
  Premi: Una ampolla de cava brut Gran Reserva, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Un bacteri fa anar de corcoll les autoritats de Balears: és "Xylella fastidiosa". Produeix greus danys en cultius com ara cítrics, vinya, ametllers i presseguers, així com en nombroses espècies ornamentals. Jordi Puig ens descriu la cara fosca d'aquest bacteri, les dificultats per detectar-ho, el seu combat i la seva propagació. Pregunta: Quantes espècies afecta "Xylella"? Premi: Una ampolla de cava brut Gran Reserva, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 225 - Els microcellers del Priorat, amb El Trio Lalalà
  Escolta àudio

  MeteoTerra 225 - Els microcellers del Priorat, amb El Trio Lalalà

  Fora de les grans extensions de vinyes i de les grans companyies, al Priorat trobem un fet únic: els microcellers. Una aposta local que té cura del paisatge i obté un producte de gran qualitat. Ens en parla El Trio Lalalà, descobrim qui són i com funcionen els microcellers.

  Pregunta: Quina puntuació ha assolit a la Guia Peñín un dels vins d'aquests microcellers?
  Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Fora de les grans extensions de vinyes i de les grans companyies, al Priorat trobem un fet únic: els microcellers. Una aposta local que té cura del paisatge i obté un producte de gran qualitat. Ens en parla El Trio Lalalà, descobrim qui són i com funcionen els microcellers. Pregunta: Quina puntuació ha assolit a la Guia Peñín un dels vins d'aquests microcellers? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoAmbient MeteoTerra MeteoTemps 222 – La qualitat de l'aire que respirem
  Escolta àudio

  MeteoAmbient MeteoTerra MeteoTemps 222 – La qualitat de l'aire que respirem

  La qualitat de l'aire és un tema cabdal de salut i de repte de futur de les nostres ciutats. Seiem a la mateixa taula els pesos pesants que decideixen les imminents mesures per afavorir que respirem millor. Són: Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat; Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport d'AMB; Assumpta Farran, directora de l'Institut Català de l'Energia, i Janet Sanz, tinent d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajunatment de Barcelona.

  Pregunta: Quina institució ha demanat mesures immediates de lluita contra la contaminació a Barcelona i Madrid?
  Premi: Una caixa amb 12 llonguets, elaborats amb farina de la Bisbal d'Empordà i cuit amb forn de llenya. Gentilesa de Llonguetcatala.cat

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  La qualitat de l'aire és un tema cabdal de salut i de repte de futur de les nostres ciutats. Seiem a la mateixa taula els pesos pesants que decideixen les imminents mesures per afavorir que respirem millor. Són: Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat; Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport d'AMB; Assumpta Farran, directora de l'Institut Català de l'Energia, i Janet Sanz, tinent d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajunatment de Barcelona. Pregunta: Quina institució ha demanat mesures immediates de lluita contra la contaminació a Barcelona i Madrid? Premi: Una caixa amb 12 llonguets, elaborats amb farina de la Bisbal d'Empordà i cuit amb forn de llenya. Gentilesa de Llonguetcatala.cat >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 219 - L'escalada del preu de les verdures
  Escolta àudio

  MeteoTerra 219 - L'escalada del preu de les verdures

  El temps sever de neu i fred a Europa de les darreres setmanes i els efectes sobre la producció hortícola han provocat un desplaçament en massa dels productes cap a Europa per cobrir la demanda. Alguns productes han multiplicat per quatre els preus. Jordi Puig ens explica per què passa i quines són les causes i les conseqüències.

  Pregunta: Per quan es va multiplicar el preu dels bròquils durant les gelades de gener?
  Premi: 1 ampolla de cava rosat 100% Trepat, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

  El temps sever de neu i fred a Europa de les darreres setmanes i els efectes sobre la producció hortícola han provocat un desplaçament en massa dels productes cap a Europa per cobrir la demanda. Alguns productes han multiplicat per quatre els preus. Jordi Puig ens explica per què passa i quines són les causes i les conseqüències. Pregunta: Per quan es va multiplicar el preu dels bròquils durant les gelades de gener? Premi: 1 ampolla de cava rosat 100% Trepat, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • MeteoTerra 218 - Cardedeu, poble agroecològic
  Escolta àudio

  MeteoTerra 218 - Cardedeu, poble agroecològic

  Cardedeu té una llarga tradició agroramadera. Però el que el fa únic és que des de fa una dècada ha estat un lloc on han nascut multitud d'iniciatives agroecològiques. Jordi Puig ens presenta aquesta iniciativa amb Enric Oliver, alcalde de Cardedeu; Núria Hernández, regidora de Desenvolupament Local, i Yago Calbet, dinamitzador agroecològic

  Pregunta: Quan se celebra l'Espai d'Agroecologia de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu?
  Premi: 1 ampolla de cava rosat 100% Trepat Reserva 2013, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Cardedeu té una llarga tradició agroramadera. Però el que el fa únic és que des de fa una dècada ha estat un lloc on han nascut multitud d'iniciatives agroecològiques. Jordi Puig ens presenta aquesta iniciativa amb Enric Oliver, alcalde de Cardedeu; Núria Hernández, regidora de Desenvolupament Local, i Yago Calbet, dinamitzador agroecològic Pregunta: Quan se celebra l'Espai d'Agroecologia de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu? Premi: 1 ampolla de cava rosat 100% Trepat Reserva 2013, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut