Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

Concepte Repoblem: l'any que vam tornar al poble

Durada: 33 min
14/03/2024
Repoblem ha revolucionat el món de la ruralitat com a iniciativa per connectar persones que busquen poble amb pobles que busquen persones, i en pocs mesos ha assolit milers de seguidors. Va arrencar amb la covid i s'ha convertit en una gran plataforma. Parlem amb els dos protagonistes de Repoblem: Ton Lloret, gestor cultural i impulsor de Repoblem, i Ricard Grau, membre del projecte Repoblem i arquitecte de la cooperativa La Boqueria Taller.Pregunta: Repoblem té una pila de seguidors a les xarxes socials. A X supera els 20.000 o els 40.000 seguidors?Premi: lot de Torrons i Mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gourmet. Conté: còctel apícola 250 g, mel i suc de llimona, 4 pots de 50 g de mel, ametlles de Jades Chocolates 120 g, vinagre de poma amb mel de lavanda eco 250 ml, xocolata 95%, bombons de mel, sabó, lot 3x30 g de torró i barretes energètiques.>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

Àudios