TOTS ELS ÀUDIOS

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • L'elogi de l'experiència, segons Carl Honoré
  Escolta àudio

  L'elogi de l'experiència, segons Carl Honoré

  Aquest dissabte a "L'ofici de viure", l'elogi de l'experiència segons Carl Honoré. Diu Carl Honoré al llibre que ens presenta avui, "Elogio de la experiència", que el segle XX ha desencadenat la revolució de la longevitat, i en lloc de celebrar tots aquests anys addicionals de vida, sovint pensem que envellir és dolent. Envellir té desavantatges (per al cos i la ment), però l'inconvenient més gran és la nostra visió tòxica de l'envelliment. Ens preguntarem com podem superar la por a l'envelliment. D'on neix aquesta percepció negativa sobre l'envelliment? I com podem canviar com envellim i com vivim el fet d'envellir? Per començar, sentirem la doctora en filosofia Begoña Román, i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Necessitem fer detox?
  Escolta àudio

  Necessitem fer detox?

  Aquest diumenge a "L'ofici de viure" parlem de si necessitem fer dieta detox. Parlarem dels productes detox, que s'han posat de moda i ens preguntarem si calen o no calen. Què és millor, netejar o no embrutar el nostre organisme amb tòxics? Què intoxica el nostre cos? Quins hàbits hauríem de canviar? Quines són les dietes depuratives més adequades? Què són exactament les dietes detox? I qui les pot fer i qui no? De tot plegat en parlarem amb Marta Marcé, naturòpata i kinesiòloga holística i gerent de l'IGEM (Institut Guxens de Medicina Integrativa), i la coach nutricional Nuria Roura, creadora del mètode i estil de vida SEN i autora d'"Aprender a vivir, aprender a comer" i "Detox SEN". Escoltarem per començar la reflexió de la coach nutricional Marta Vergés Viñals, creadora de Kalegria i del llibre "Cómete el tarro". I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" d'Alex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Què vol dir ser una persona centrada?
  Escolta àudio

  Què vol dir ser una persona centrada?

  Aquest dissabte a "L'ofici de viure" ens preguntarem què vol dir ser una persona centrada? Parlarem amb la psicòloga Laia Montserrat, autora de "La revolución del Hara", i amb el doctor en Antropologia Josep Maria Fericgla, que diu que ser una persona centrada és ser una persona que té fermesa interna i que pot decidir i viure sense estar canviant d'opinió a cada moment. Escoltarem per començar Berta Meneses, llicenciada en Ciències Químiques i Teologia, religiosa filipense i mestra zen. I acabarem amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • La soledat de la gent gran
  Escolta àudio

  La soledat de la gent gran

  Aquest diumenge, a "L'ofici de viure" parlem de la soledat de la gent gran. Cada vegada hi ha més gent gran que se sent sola. Parlarem de com es pot viure la vellesa com una oportunitat i no només com un seguit de pèrdues. Què és pot descobrir treballant aquesta etapa de la vida? Quin pes tenen les creences? I com es pot viure bé la soledat a mesura que ens fem grans? I quin paper hi té la família? En parlarem amb Cristina Segura, directora del programa de gent gran de la Fundació Bancària "la Caixa"; el gerontòleg i director científic d'aquest programa, Javier Yanguas, i la Doctora en psicologia Jenny Moix. Escoltarem per començar al doctor en antropologia i gerontòleg Josep Maria Fericgla. I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" d'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • La tècnica Namasté
  Escolta àudio

  La tècnica Namasté

  Aquest dissabte a "L'ofici de viure" parlem de la tècnica Namasté. "Namasté" és una paraula del sànscrit, que vol dir "l'ésser que hi ha en mi saluda, honra i respecta l'ésser que hi ha en tu". La tècnica Namasté pot afavorir la resolució de conflictes entre persones. Ens ho explicaran les psicòlogues Assumpció Salat Bertran, autora d'"Omplir-se de saviesa", i Olga Barceló, de The Life Studio. Escoltarem també el testimoni de l'Elisa Rius amb la tècnica Namasté, i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres

 • La parella conscient
  Escolta àudio

  La parella conscient

  Aquest diumenge a "L'ofici de viure" parlem de la parella conscient. Com podem saber si tenim una parella conscient? Com es nodreix la parella conscient? Com podem afavorir una comunicació positiva en la parella? I com s'ha d'abordar allò que no compartim? En parlarem amb Irene Orce, periodista i "coach", i amb la psicòloga Monia Presta, autora d'"Apláudete a ti mismo". Per començar sentirem la reflexió de Borja Vilaseca, creador del Màster en Desenvolupament i Lideratge de la Universitat de Barcelona i fundador de La Akademia. I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Què no som, segons Satyaprem
  Escolta àudio

  Què no som, segons Satyaprem

  Aquest dissabte a "L'ofici de viure", Satyaprem, el mestre espiritual brasiler. Amb ell parlarem del que som i del que no som a un nivell espiritual profund. Per saber-ho -diu Satyaprem- hem de mirar cap endins, i si mirem cap endins només hi ha silenci, que costa molt d'entendre per la ment; però la meditació pot ser un camí. Escoltarem per començar el testimoni de la terapeuta Antea, alumna del mestre Satyaprem. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres