Bon Dia TV és la plataforma de continguts audiovisuals de caràcter social i cultural impulsada per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).
La programació està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports, en una llengua que es manifesta en diferents variants segons el territori.
Pilota Valenciana
Final EiC Trofeu Diputació de Castelló
La partida que podem gaudir hui es tracta de la final d'escala i corda del Trofeu Diputació de Castelló que es juga al Trinquet Municipal Salvador Sagols de Vila-real.
Descens infantil a la Molina
Com cada 1 de gener des de fa ja 71 anys, la Pista Llarga de La Molina ha estat l'escenari de tota una tradició, el "Descens infantil" una de les competicions més antigues d'Europa a on només poden participar nens fins a sis anys. Els més petits, això sí, fan la competició acompanyats dels pares.
Harriet Kjaer, ultrafondista i lutier
Harriet Kjaer, una danesa que fa deu anys es va traslladar a Barcelona amb el seu taller artesà, construeix violins a nivell de mar; però la seva altra gran passió són les curses de muntanya. I triga el mateix a fabricar un instrument que a acabar una ultramarató alpina: al voltant d'unes 100 hores.
Núria Picas
Malalties terminals
David Verdaguer conviu amb en Joan, la Sílvia, en Pau i l'Amàlia, 4 persones que pateixen una malaltia terminal o incurable. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones que es troben en aquesta situació i ens ajudaran a fer humor amb un tema tan delicat com la mort.
Torna a ser Nadal
S'acosta el primer Nadal sense la Raquel i l'esperit nadalenc d'en Pau està al nivell del Grinch. A més, i com no potser d'una altra manera, la nit de Nadal serà un desastre. Què podia sortir bé?
Llum i Laura (Eufòria). Eufòries de peix
Dues joves artistes que s'han donat a conèixer amb el talent show de TV3 "Eufòria", dues de les participants més estimades pel públic¿ I com que la Paula té molt clar que cuinar no està entre les virtuts de cap de les dues, els farà fer uns snacks ben fàcils. Amb peix en conserva. Riures, música, bitxos i sorpreses en un programa que us deixarà eufòrics!
Fred i calent
FRED I CALENT
Avui a Fred i Calent començarem amb unes tortillas de blat de les índies, pebre saltejat, alvocat i ous remenats cremosos.
Aprendrem a fer un paté de pebres torrats, una recepta ideal com a fons d'armari.
Viatjarem a la cuina marinera del nord i cuinarem un deliciós marmitako.
Ens mostraran com es fa un plat ben original, braç de peix. I també unes postres molt nostrades, gató d'ametlla.
Per acabar cuinarem un pepito de pa de sègol amb picanya i maionesa d'alfabeguera.
Pilota Valenciana
Final EiC Trofeu Diputació de Castelló
La partida que podem gaudir hui es tracta de la final d'escala i corda del Trofeu Diputació de Castelló que es juga al Trinquet Municipal Salvador Sagols de Vila-real.
Descens infantil a la Molina
Com cada 1 de gener des de fa ja 71 anys, la Pista Llarga de La Molina ha estat l'escenari de tota una tradició, el "Descens infantil" una de les competicions més antigues d'Europa a on només poden participar nens fins a sis anys. Els més petits, això sí, fan la competició acompanyats dels pares.
Harriet Kjaer, ultrafondista i lutier
Harriet Kjaer, una danesa que fa deu anys es va traslladar a Barcelona amb el seu taller artesà, construeix violins a nivell de mar; però la seva altra gran passió són les curses de muntanya. I triga el mateix a fabricar un instrument que a acabar una ultramarató alpina: al voltant d'unes 100 hores.
Núria Picas
Malalties terminals
David Verdaguer conviu amb en Joan, la Sílvia, en Pau i l'Amàlia, 4 persones que pateixen una malaltia terminal o incurable. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones que es troben en aquesta situació i ens ajudaran a fer humor amb un tema tan delicat com la mort.
Torna a ser Nadal
S'acosta el primer Nadal sense la Raquel i l'esperit nadalenc d'en Pau està al nivell del Grinch. A més, i com no potser d'una altra manera, la nit de Nadal serà un desastre. Què podia sortir bé?
Llum i Laura (Eufòria). Eufòries de peix
Dues joves artistes que s'han donat a conèixer amb el talent show de TV3 "Eufòria", dues de les participants més estimades pel públic¿ I com que la Paula té molt clar que cuinar no està entre les virtuts de cap de les dues, els farà fer uns snacks ben fàcils. Amb peix en conserva. Riures, música, bitxos i sorpreses en un programa que us deixarà eufòrics!
Fred i calent
FRED I CALENT
Avui a Fred i Calent començarem amb unes tortillas de blat de les índies, pebre saltejat, alvocat i ous remenats cremosos.
Aprendrem a fer un paté de pebres torrats, una recepta ideal com a fons d'armari.
Viatjarem a la cuina marinera del nord i cuinarem un deliciós marmitako.
Ens mostraran com es fa un plat ben original, braç de peix. I també unes postres molt nostrades, gató d'ametlla.
Per acabar cuinarem un pepito de pa de sègol amb picanya i maionesa d'alfabeguera.
Pilota Valenciana
Final EiC Trofeu Diputació de Castelló
La partida que podem gaudir hui es tracta de la final d'escala i corda del Trofeu Diputació de Castelló que es juga al Trinquet Municipal Salvador Sagols de Vila-real.
Descens infantil a la Molina
Com cada 1 de gener des de fa ja 71 anys, la Pista Llarga de La Molina ha estat l'escenari de tota una tradició, el "Descens infantil" una de les competicions més antigues d'Europa a on només poden participar nens fins a sis anys. Els més petits, això sí, fan la competició acompanyats dels pares.
Núria Picas
Harriet Kjaer, ultrafondista i lutier
Harriet Kjaer, una danesa que fa deu anys es va traslladar a Barcelona amb el seu taller artesà, construeix violins a nivell de mar; però la seva altra gran passió són les curses de muntanya. I triga el mateix a fabricar un instrument que a acabar una ultramarató alpina: al voltant d'unes 100 hores.
Malalties terminals
David Verdaguer conviu amb en Joan, la Sílvia, en Pau i l'Amàlia, 4 persones que pateixen una malaltia terminal o incurable. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones que es troben en aquesta situació i ens ajudaran a fer humor amb un tema tan delicat com la mort.
Torna a ser Nadal
S'acosta el primer Nadal sense la Raquel i l'esperit nadalenc d'en Pau està al nivell del Grinch. A més, i com no potser d'una altra manera, la nit de Nadal serà un desastre. Què podia sortir bé?
Llum i Laura (Eufòria). Eufòries de peix
Dues joves artistes que s'han donat a conèixer amb el talent show de TV3 "Eufòria", dues de les participants més estimades pel públic¿ I com que la Paula té molt clar que cuinar no està entre les virtuts de cap de les dues, els farà fer uns snacks ben fàcils. Amb peix en conserva. Riures, música, bitxos i sorpreses en un programa que us deixarà eufòrics!
Fred i calent
FRED I CALENT
Avui a Fred i Calent començarem amb unes tortillas de blat de les índies, pebre saltejat, alvocat i ous remenats cremosos.
Aprendrem a fer un paté de pebres torrats, una recepta ideal com a fons d'armari.
Viatjarem a la cuina marinera del nord i cuinarem un deliciós marmitako.
Ens mostraran com es fa un plat ben original, braç de peix. I també unes postres molt nostrades, gató d'ametlla.
Per acabar cuinarem un pepito de pa de sègol amb picanya i maionesa d'alfabeguera.
Pilota Valenciana
Final EiC Trofeu Diputació de Castelló
La partida que podem gaudir hui es tracta de la final d'escala i corda del Trofeu Diputació de Castelló que es juga al Trinquet Municipal Salvador Sagols de Vila-real.
Descens infantil a la Molina
Com cada 1 de gener des de fa ja 71 anys, la Pista Llarga de La Molina ha estat l'escenari de tota una tradició, el "Descens infantil" una de les competicions més antigues d'Europa a on només poden participar nens fins a sis anys. Els més petits, això sí, fan la competició acompanyats dels pares.
Malalties terminals
David Verdaguer conviu amb en Joan, la Sílvia, en Pau i l'Amàlia, 4 persones que pateixen una malaltia terminal o incurable. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones que es troben en aquesta situació i ens ajudaran a fer humor amb un tema tan delicat com la mort.
Harriet Kjaer, ultrafondista i lutier
Harriet Kjaer, una danesa que fa deu anys es va traslladar a Barcelona amb el seu taller artesà, construeix violins a nivell de mar; però la seva altra gran passió són les curses de muntanya. I triga el mateix a fabricar un instrument que a acabar una ultramarató alpina: al voltant d'unes 100 hores.
Núria Picas
Torna a ser Nadal
S'acosta el primer Nadal sense la Raquel i l'esperit nadalenc d'en Pau està al nivell del Grinch. A més, i com no potser d'una altra manera, la nit de Nadal serà un desastre. Què podia sortir bé?
Llum i Laura (Eufòria). Eufòries de peix
Dues joves artistes que s'han donat a conèixer amb el talent show de TV3 "Eufòria", dues de les participants més estimades pel públic¿ I com que la Paula té molt clar que cuinar no està entre les virtuts de cap de les dues, els farà fer uns snacks ben fàcils. Amb peix en conserva. Riures, música, bitxos i sorpreses en un programa que us deixarà eufòrics!
Fred i calent
FRED I CALENT
Avui a Fred i Calent començarem amb unes tortillas de blat de les índies, pebre saltejat, alvocat i ous remenats cremosos.
Aprendrem a fer un paté de pebres torrats, una recepta ideal com a fons d'armari.
Viatjarem a la cuina marinera del nord i cuinarem un deliciós marmitako.
Ens mostraran com es fa un plat ben original, braç de peix. I també unes postres molt nostrades, gató d'ametlla.
Per acabar cuinarem un pepito de pa de sègol amb picanya i maionesa d'alfabeguera.
Els llibres de Tot el Temps del món
Mandela i El General. John Carlin i Oriol Malet