Girona

El Girona comença el camí de retorn a Primera

Francisco ha dirigit a La Vinya la sessió prèvia al partit amb l'Almeria d'aquest dijous, amb les úniques absències de Brian Olivan, amb un esquinç al turmell, i la ja sabuda de Brandon Thomas

Cristina Busquets RoviraActualitzat

El Girona començarà aquest dijous el camí cap al retorn a Primera Divisió. L'equip, concentrat des d'aquest dimarts, rebrà un Almeria que estrenarà el seu cinquè entrenador aquesta temporada. Francisco González, entrenador del Girona, valora aquesta situació:

"És un entrenador que no coneixíem, la veritat. És la primera vegada que arriba a Espanya pràcticament i això ens ha fet dubtar una mica de com pot jugar el seu equip, però ens hem preparat per enfrontar-nos a un Almeria que té un perfil de jugador molt clar i que, tot i variant el sistema, tindrem clar que hem d'estar molt concentrats en els seus jugadors de dalt perquè són jugadors verticals de molta mobilitat, de molta qualitat, i haurem de fer un bon treball." 


El tècnic blanc-i-vermell relativitza el fet que el Girona sigui l'únic equip dels que disputen la fase d'ascens que jugava a Primera la temporada passada:

Des del primer moment es va dir que era un equip candidat a pujar directe a Primera Divisió però no ha estat així; som equip de Segona encara, amb jugadors de Segona, amb entrenador de Segona i el que s'ha de demostrar en aquesta eliminatòria és que volem estar a Primera".

Per al partit, Francisco té les baixes de Brian Olivan, amb un esquinç al turmell, a banda de la ja sabuda de Brandon Thomas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut