Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tots els matins del món

3r fragment de la novel·la "El noi saltador i la reina dels guardians rossos", de Pere Parramon.

Durada: 8 min
17/01/2018
3r fragment de la novel·la "El noi saltador i la reina dels guardians rossos", de Pere Parramon (Sd-edicions, col·lecció La Caja de Laca)

Veu: Adolf Beltran

Música: De fons, "Griffin steps up", de Danny Elfman. I de tema, "La cavalcada de les valquíries", escena de l'acte 3r de l'òpera "La valquíria", WWV 86b, de Richard Wagner.

Amb "El noi saltador i la reina dels guardians rossos", Pere Parramon elabora un relat sobre la necessitat de sentir-nos acompanyats i com l'art, els textos i la música poden convertir-se en veritables amics. Tot arrossegant els boscos i els contes explicats a la vora del foc, el senyor Hans arriba a l'habitació plena de llibres i sofisticacions erudites de l'enigmàtic noi saltador, membre d'una rica família alemanya amb casa a Collserola. Entre els misteris de l'un, els secrets de l'altre i la insòlita amistat que entreteixeixen, pouant tant del que recorda la història com del que murmuren els éssers invisibles, la novel·la ofereix una mirada poètica sobre un dels moments més estranys del segle XX i ens interroga sobre el lloc íntim de l'art i la cultura en les nostres vides."

Àudios