Anar a la navegació principalAnar al contingut

L'Hotel Samba, un exemple en sostenibilitat i reutilització d'aigües grises

Durada: 27 min
11/05/2023
L'Hotel Samba, de Lloret de Mar, és únic referent a Catalunya en estalvi d'aigua, amb el reaprofitament de les aigües grises. Laura Pérez Flores, responsable de Medi Ambient i protecció de dades de l'Hotel Samba, ens ho explica de primera mà. Pregunta: L'Hotel Samba va ser obligat per normativa a l'aprofitament de les aigües grises o ho fa per voluntat pròpia? Premi: Estoig Premium de 3x50 g de mels clàssiques. Sabó de mel, fet per les monges clarisses de Balaguer. Rajola de xocolata, dibuixada pels nostres CET, que treballen dia a dia per a nosaltres. Capsa de bombons de mel. Mel amb suc de llimona i vitamina C de 250 g. Ametlles garapinyades amb mel de 120 g. Pack de 3 varietats de torró de 30 g. Vinagre ecològic de poma amb mel de lavanda. Gentilesa de Torrons i Mel Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

Àudios