Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

La sostenibilitat del port de Barcelona: present i futur

Durada: 30 min
13/04/2023
El port de Barcelona ha fet passos agegantats en sostenibilitat. Entrevistem Lluís Salvadó, president del port, que ens detalla el que s'ha fet en els darrers anys i els projectes de present i futur encaminats cap a la neutralitat d'emissions i la millora de la qualitat de l'aire de Barcelona. Pregunta: El port de Barcelona creix cap al Llobregat o cap al Besòs? Premi: Estoig Premium de 3x50 g de mels clàssiques. Sabó de mel, fet per les monges clarisses de Balaguer. Rajola de xocolata, dibuixada pels nostres CET, que treballen dia a dia per a nosaltres. Capsa de bombons de mel. Mel amb suc de llimona i vit. C de 250 g. Ametlles garapinyades amb mel de 120 g. Pack de 3 varietats de torró de 30 g. Vinagre ecològic de poma amb mel de lavanda. Gentilesa de Torrons i Mel Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

Àudios