Ens endinsem en la gastronomia del Japó a Catalunya: bolets, sake i dorayaki.
Parlem de l'ikebana i el sushi: l'art i el sabor del Japó a Catalunya.
Gastronomia pakistanesa: tenduri i samosses a Catalunya.
Elaborem àpats romanesos a Catalunya: ciorba i ciulama amb tuica.
Ens endinsem en la tradició romanesa i celebrem la Pasqua amb oua rosii i sarmale.
Tastem especialitats mexicanes com guacamole i tortilles i celebrem el Dia de la Independència.
Els marroquins Mohamed i Abdul ens preparen tagín de kefta i orada farcida.
La marroquina Fatima M'Seyah prepara dejaj mhamar i l'Omar fa cuscús amb carn.
Holandesos a Catalunya preparen estofat, boerenkool i hutspot.
Explorem la cuina i la cultura filipines de Barcelona a través dels Caringal.
Descobrim la cuina brasilera a Catalunya: feijoada, moqueca i més.
La comunitat jueva a Catalunya explica la seva tradició, cuina i respecte animal.
Visitem una sinagoga restaurada i celebrem el Purim amb la família Addi.