Recorrem la costa del Garraf per trobar quin és el millor establiment amb vistes al mar.
L'Espai Gastronòmic Ona, el Garbet's i el Barko volen ser el millor restaurant del cap de Creus.
En Marc va a la recerca del restaurant més bo a la vora de la Noguera Pallaresa.
Les cuines amb productes de proximitat es posen a prova a la comarca de la Selva.
Marc Ribas visita la ciutat comtal per trobar-hi restaurants amb molta història.
Fem memòria dels millors moments dins les cuines, els riures i també alguna situació tensa.
En Marc Ribas busca la millor mongeta del ganxet entre quatre restaurants del Vallès.
Esclata el duel entre pizzes i hamburgueses a Barcelona: quin és el millor tipus de menjar?
Valencians i catalans es tornen a batre en duel: qui cuina millor els arrossos?
El Baix Llobregat, ric en productes agraris, busca el millor xef jove de la comarca.
La singularitat culinària entra en joc als restaurants de les Terres de l'Ebre.
Quatre professionals de la comunicació defensen els restaurants que més recomanen a Barcelona.
Marc Ribas provoca un duel entre restaurants de cuina tradicional i de cuina creativa de Girona.
La competició s'endinsa en els mercats més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.
Marc Ribas visita la Borda Patxeta, L'Era d'en Jaume, La Cantina dels Racons i La Cort del Popaire.
Dos clàssics es veuen les cares a Tarragona: la cuina tradicional i la cuina creativa.
Una competició d'escàndol amb El Castell de Besora, l'Hotel Rosa, el Gurri Xic i el Restaurant Way.
Posem a prova la cuina tradicional i la cuina creativa de Lleida en quatre restaurants.