Valorem tres restaurants de la Barceloneta: Ca la Montse, Merendero de la Mari i La Peninsular.
L'Art Restaurant, el ForEvents i La Parra Jardí Gastronòmic es posen a prova.
Marc Ribas se'n va a Blanes per posar a prova el Va de Catas, La Balma i el T3.
Els millors restaurants ubicats als hotels de Barcelona competeixen entre ells.
Amb sabor de mar, tres restaurants de la Costa Brava competeixen per ser el millor.
Recordem les batalles dels millors restaurants que hem visitat a l'estiu.
En terres gironines, els restaurants Mimolet, The Main, Mas Solà i Can Bufí es veuen les cares.
Quatre restaurants enamorats del pollastre de pota blava batallen per veure qui el cuina millor.
A l'Empordà, s'enfronten les cuines del Mas Molí, El Fau, Els Caçadors i l'Escalipatxo.
Quatre establiments lluiten per ser el restaurant més sostenible de Barcelona.
Marc Ribas es trasllada fins a terres volcàniques per buscar els millors fogons de la Garrotxa.
Una batalla per conèixer la millor elaboració d'ostres dels restaurants de Catalunya.
La competició per l'esmorzar de forquilla es lliura al Vallès Oriental.
Engeguem els focs per trobar la millor xef de Barcelona.
Marc Ribas posa a prova els restaurants a prop de les aigües del riu Gaià.
Una batalla de restaurants dins dels emblemàtics mercats de Barcelona.
Quatre caps de cuina de menys de 35 anys competeixen per tenir el millor restaurant de Lleida.
Marc Ribas encén els fogons de Can Llates, Mas Sunyol, el Racó de Sant Esteve i Flor de Sal.