Al llarg de tot l'estiu hem parlat de tot allò que envolta l'acte de menjar, quan el que hi ha dins el plat val la pena. Hem parlat de com comportar-nos a la taula, com van vestits els cambrers i els caps de sala, hem parlat de vaixelles blanques i no tan blanques... I encara no havíem parlat d'un detall molt important, les estovalles, tot el tèxtil del restaurant, del color i del tacte. Avui en parlem amb Nacho de Sanahuja, l'empresari tèxtil que explica cada matí coses interessants a l'altra banda de la Diagonal.
Ho ha explicat l'experta en protocol de la Universitat Ramon Llull Montse Guals. També és impropi menjar amb els colzes sobre la taula, ajupir-nos per arribar al menjar en comptes d'acostar-nos el menjar a la boca, o menjar amb coberts aliments com la pizza o el marisc.
Joan Camacho és fundador i director creatiu de Des Garçons de Café, l'empresa que vesteix restaurants d'estrella Michelin com ara el Celler de Can Roca o el DiverXO. Li hem preguntat pels teixits més adequats per vestir dins la cuina i també a la sala, i per la comoditat de l'uniforme de treball dels cambrers