Anar a la navegació principalAnar al contingut

INCAVI : la recerca, l'anàlisi i la difusió del vi català

Durada: 29 min
16/03/2023
Amb l'objectiu d'incentivar els vins de qualitat dels país, l'INCAVI cerca, investiga, experimenta per trobar la màxima qualitat i resoldre els problemes existents i de futur, sobretot amb l'augment de les temperatures, que va a més. Entrevistem Alba Balcells, directora general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi. Pregunta: A quina DO té la seu central l'INCAVI? Premi: Estoig Premium de 3x50 g de mels clàssiques. Sabó de mel, fet per les monges clarisses de Balaguer. Rajola de xocolata, dibuixada pels nostres CET, que treballen dia a dia per a nosaltres. Capsa de bombons de mel. Mel amb suc de llimona i vit. C de 250 g. Ametlles garapinyades amb mel de 120 g. Pack de 3 varietats de torró de 30 g. Vinagre ecològic de poma amb mel de lavanda. Gentilesa de Torrons i Mel Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

Àudios