Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 04/01/2022

Durada: 1 h
04/01/2022
08.55: TAULA D'ANÀLISI amb Sílvia Barroso, directora d'El Món; Estefania Molina, politòloga i periodista; Ferran Espada, director de Públic, i Antonio Baños, periodista.

09.05: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Manel Cervantes, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Parc Taulí, per valorar l'evolució de la pandèmia.

09.55: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: TAULA sobre un dels fenòmens més singulars produïts en plena pandèmia als Estats Units, el que es coneix com la "gran dimissió". Durant l'últim any, milions de treballadors nord-americans han abandonat la seva feina per diferents motius. En parlem amb Àlex Font, corresponsal econòmic del diari Ara i col·laborador d'"El matí de Catalunya Ràdio"; Marina Subirats, sociòloga; Josep Lladós, professor dels Estudis d'Economia i Empresa de la UOC, i Francesc Garriga, corresponsal de Catalunya Ràdio als EUA. També amb Zahara Palomeque, periodista, escriptora, poeta i directora adjunta d'un màster de la Universitat de Pennsilvània, que després de 12 anys als Estats Units ha decidit que deixa la feina i torna a Espanya, i Jordi Ferrer, que viu a San Francisco, treballa en una empresa de ciberseguretat i va deixar l'anterior feina fa poc.

10.40: ENTREVISTA a Vicenç Villatoro, periodista i escriptor. Des del setembre és el director del Memorial Democràtic de la Generalitat.

11.06: JORDI GRAUPERA, filòsof. Avui, la comunitat boliviana.

11.30: DIVES, amb Marina Rossell, Pau Riba i Jaume Sisa. Avui, què li demanem al 2022.

Àudios

Vídeos