Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 29/03/2022

Durada: 1 h
29/03/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou la connexió amb els enviats especials que cobreixen el conflicte bèl·lic a Ucraïna. Fem seguiment de la vaga d'educació amb Marina Romero, que parla amb Aina Cabau, membre de la plataforma Educadores per la Dignitat 0-3, i amb Sara Cañete des de l'institut Lluís Companys de Barcelona.

08.57: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Antonio Baños, periodista; Irene Rigau, exconsellera; Carina Mejías, advocada; Dolors Bassa, exdiputada d'ERC, i Jordi William Carnes, filòleg, exdiputat i extinent d'alcaldia de Barcelona.

09.05: ENTREVISTA a Quim Torra, 131è president de la Generalitat, que acaba de publicar el segon volum del "Dietari de Canonges".

09.30: CONTINUACIÓ TAULA.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: TEMA: Documental "Breathe: les veus que ningú escolta", la història de set internes del centre penitenciari de Brians 1, que s'emet aquesta nit al "Sense ficció" de TV3. En parlem amb Montse Armengou Martín, directora del "Sense ficció"; Dolors Bassa, exdiputada d'ERC, i Susanna Barranco, directora i guionista del documental.

MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui parlem amb un pescador afectat per la pujada de preu dels carburants.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: CARME JUNYENT, lingüista, que ens ajuda a resoldre dubtes lingüístics.
Avui, gènere gramatical.

11.06: ALBERT PLA i la monarquia dels Borbons.

11.30: DIVES amb Marina Rossell i Jaume Sisa. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Ricard Planas i Ramon Mas, editors de Males Herbes, que acaben de publicar el llibre pòstum de Pau Riba, "El llegat intel·lectual de Pau Riba, una catedral sobre la història de la música del s. XX".

Àudios

Vídeos