Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, d'11 a 12 h - 09/02/2023

Durada: 1 h
09/02/2023
LLENÇOL informatiu que inclou les CONNEXIONS amb Vicent Mifsud, enviat especial a Turquia, i Lluís Freixes des de la pizzeria Sartoria Panatieri per celebrar el Dia Mundial de la Pizza.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Estefania Molina, politòloga i periodista; Jordi Barbeta, periodista; Santi Vila, exdiputat i exconseller; Antonio Baños, exdiputat i periodista, i Sara González, periodista a El Periódico.

09.10: ENTREVISTA telefònica a Celia Román, coordinadora mèdica de MSF Espanya per a Síria.

ENTREVISTA a Jordi Évole, que aquest diumenge estrena una nova temporada de "Lo de Évole" amb el capítol: "David, Jose i Jordi", una road-movie dels Estopa amb Jordi Évole. També parlem amb David Muñoz i Jose Muñoz, els Estopa.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.15: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

10.20: PATRYCIA CENTENO, periodista especialista en comunicació política no verbal, que analitza les imatges de la setmana. Avui, Ione Belarra, davant els atacs per no portar sostenidors, i el viral petó a la boca de Jill Biden al marit de la vicepresidenta Kamala Harris.

10.40: CINEMA amb Àlex Gorina. Avui, les estrenes de la setmana.

11.06: TELEVISIÓ amb Santi Villas, Tono Hernàndez, Laura Fa i Rebeca Rodríguez. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Eloi Vila, que aquesta nit estrena nova temporada d'"Al cotxe".

Àudios

Vídeos