Catalans del Senegal i de Gàmbia
Subtítols en: català
Subtítols en: català
El Perú és el protagonista d'aquesta nit temàtica amb programes que miren al Perú i les persones d'aquest país que avui viuen a Catalunya. Jaume Figueras és l'encarregat de presentar les produccions que el canal 33 emet: -"Catalans del Perú", producció de TVC, 2011 -"La teta asustada", pel·lícula del 2008, de Claudia Llosa -"Cuinant somnis", documental d'Ernesto Cabellos
El Pakistan és el protagonista d'una nit temàtica en què el canal 33 ofereix als espectadors programes que miren al Pakistan i les persones d'aquest país que avui viuen a Catalunya. La nit temàtica la presenta el periodista i director del programa "Cinema 3", Jaume Figueres.
Reportatge sobre la vida quotidiana de quatre argentins residents a Catalunya que van emigrar en diferents moments i per causes diverses. A Catalunya viuen 31.113 argentins, amb orígens comuns i realitats ben diverses. Coneixem Raúl Castro, Luciana López, Gerardo Casali i Julia Mascharello.
Un reportatge sobre històries de la vida quotidiana de personatges anònims de la comunitat romanesa a Catalunya. "Catalans de Romania" és el quart capítol de la sèrie "Catalans de...", de Mònica Bertran i Pau Raya, amb realització de Martí Alharilla i direcció de Josep Morell i Josep Serra.
Un reportatge que retrata la quotidianitat de quatre colombians que viuen a Catalunya: Marcelo Rosero (29 anys, dinamitzador cultural), Fernando Cleves (51 anys, violinista cubà), Wilma Janeth Gómez (36 anys, conductora d'autobús) i William Alonso Arango (25 anys, soldador).
Un reportatge sobre històries de la vida quotidiana de cinc personatges anònims de la comunitat equatoriana a Catalunya. "Catalans de l'Equador" és el segon capítol de la sèrie "Catalans de...", de Mònica Bertran i Pau Raya, amb realització de Martí Alharilla i direcció de Josep Morell i Josep Serra. Documental produït per Televisió de Catalunya SA en col·laboració amb La Quimera Editora Audiovisual, 2010.
Reportatge sobre històries de la vida quotidiana de quatre personatges anònims de la comunitat marroquina a Catalunya. En Karim va arribar a Catalunya fa 10 anys, viu amb la família a Terrassa i treballa a l'Hotel Don Cándido com a cap de banquets. La Kadija té 57 anys i va arribar a Catalunya l'any 2000. Viu a Sabadell i treballa com a mediadora intercultural a l'Hospital de Sant Joan de Déu. En Said va arribar a Catalunya amb 7 anys i ara en té 35. És psicòleg i, com a tal, li interessen els temes relacionats amb la identitat. A més, ha escrit la novel·la "Límites y fronteras". Viu a Barcelona. I la Karima va arribar a Vic amb només 2 anys; ara en té 27. Treballa en el servei de neteja de l'Hospital General de Vic als matins i a les tardes estudia per a auxiliar d'infermeria. La seva intenció és arribar a ser infermera.
"Del Amor" és el títol d'aquest recital de poesia de l'escriptor Juan Gelman, recitada per ell mateix, amb la música del bandoneista Rodolfo Mederos, composta especialment per a aquesta ocasió. L'espectacle, sota la direcció escènica de Cristina Banegas, va tenir lloc el 28 de setembre del 2010 a l'Auditori de Barcelona per commemorar els 100 anys de Casa Amèrica Catalunya. La realització, per a TV3, és de Jordi Fàbregas.
"El Documental" recupera la nostàlgia de les arrels europees i el tango de la mà d'una de les més antigues confiteries tradicionals de la capital argentina: La Ideal. La major part de confiteries van ser construïdes als anys 20, per oferir te, cafè, pastissos i música de tango en viu per escoltar i ballar. El bar-restaurant-saló de ball Confiteria Ideal obre les portes a la tarda a tots aquells que vulguin escapar de la rutina, de les obligacions, de la família, dels problemes...
El documental d'Amélie Saillez és una mirada a la condició de les dones al Pakistan a través de la lluita d'una parella fora de sèrie: Abdul Sattar Edhi i la seva dona Bilquis Edhi. Junts, han creat la xarxa d'assistència social i mèdica més eficaç del país, la Fundació Edhi. Amb el suport només de les donacions de pakistanesos, la Fundació Edhi s'ha convertit en l'ONG més gran del país, construïda a partir d'una xarxa més o menys estructurada d'edificis i d'oficines atapeïdes de gent.