Cisjordània

Un palestí mort per trets de soldats israelians després d'una manifestació a favor de l'admissió de Palestina a l'ONU

Les forces de seguretat israelianes estan en estat d'alerta i, de fet, ja hi ha hagut alguns incidents entre ciutadans palestins i agents. A Cisjordània, un palestí ha mort pels trets de la policia durant un enfrontament amb colons jueus. A Jerusalem, els enfrontaments han començat després de la pregària dels divendres, quan un grup de joves s'ha encarat amb la policia.

Actualitzat
Un palestí ha mort a Cisjordània per trets de soldats israelians, durant un enfrontament entre palestins i colons, després d'una manifestació de suport a la petició d'admissió de Palestina a l'ONU. Fonts mèdiques de l'hospital Rafidieh, a Nablus, han dit que el palestí, d'uns quaranta anys i natural del llogaret de Kusra, ha mort d'un tret al cap, i que tres més han quedat ferits per de bales de goma.

Fonts militars israelianes han confirmat els fets i han explicat que els soldats intentaven separar un grup de colons jueus de l'assentament de Shila i un altre de palestins del llogaret de Kusra. "En els enfrontaments, les forces israelianes van emprar equips antiavalots i després munició real. Com a resultat, fonts palestines han dit que tres persones han resultat ferides, i que posteriorment una ha mort", diu el comunicat de l'exèrcit. Segons la nota, l'exèrcit israelià i la policia palestina estan investigant l'incident de forma conjunta.
Anar al contingut