Imatges de la policia francesa amb material d'ETA trobat l'any passat a Biarritz

Troben un arsenal d'ETA al nord de França

Amb aquest material, l'organització terrorista pretenia negociar amb els governs espanyol i francès, segons han indicat fonts policials
Redacció Actualitzat

Feia un any i mig que la policia no trobava cap arsenal d'ETA i avui n'ha localitzat un a França. En concret, el material l'han localitzat en un bosc de la regió de la Picardia, al nord del país, a uns 100 quilòmetres de París. Tot plegat ha estat fruit d'una operació conjunta entre la Guàrdia Civil i les forces de seguretat franceses. L'amagatall anterior el van trobar al maig del 2015, al sud de França. Fonts policials han assegurat que, amb aquest material, la banda terrorista pretenia negociar amb els governs espanyols i francès.

De moment no se sap la quantitat d'armes que han trobat en aquest dispositiu policial dels dos països. Es tracta d'un dispositiu que va començar fa temps i que va permetre acabar amb la cúpula d'ETA en l'anomenada operació Pardines fa un any a França. En aquesta operació es van detenir els dirigents de la banda Iratxe Sorzabal i David Pla.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut