Imatge de la font de Canaletes amb milers de seguidors celebrant un nou títol
Barça

Tres detinguts durant les celebracions dels aficionats del Barça a Canaletes

Milers d'aficionats s'han desplaçat al tradicional lloc de la Rambla per celebrar el títol de Lliga. Les forces de l'ordre han detingut tres persones.

Actualitzat

La font de Canaletes ha tornat a ser el punt neuràlgic de celebració dels aficionats blaugrana. La victòria davant l'Atlètic i la consecució del títol de Lliga ha desfermat l'eufòria de molts seguidors, que no han dubtat a sortir al carrer i han omplert de gom a gom la Rambla barcelonina en una imatge tradicional en l'imaginari de celebracions de títols blaugrana. Segons la Guàrdia Urbana, uns 5.000 seguidors han anat a celebrar el títol a la font de Canaletes. Amb crits de "campions, campions" l'afició ha celebrat el primer títol de Lliga de Luis Enrique. 

Tres aficionats han estat detinguts durant les celebracions. Segons informen els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana ha detingut un individu per lesions durant una baralla i un altre per causar destrosses a la font de Canaletes,  i la policia autonòmica ha detingut un tercer aficionat per tirar objectes als agents.   

L'expedició blaugrana ha arribat de matinada a l'aeroport del Prat amb la satisfacció de la feina ben feta. Dissabte vinent el club oferirà el títol a l'afició en l'últim partit de Lliga davant el Dépor. Després d'aquest triomf, el Barça encara aspira a guanyar la Copa del Rei (30 de maig) i la Champions (6 de juny).

Anar al contingut