Un comboi de l'R2 a Sant Andreu (ACN / Albert Fernàndez)

Sense circulació de trens de Rodalies en trams de l'R2, R2 Nord i R8, i retards a l'R11

Les obres a l'estació de la Llagosta, al Vallès Oriental, fan que s'hagi de cobrir parts del trajecte amb autocar
Redacció Actualitzat
TEMA:
Transport públic

Aquest dissabte d'arrencada del període de Setmana Santa s'acumulen diverses afectacions ferroviàries. No circulen trens a l'R2 ni a l'R2 Nord entre Montcada i Reixac i Mollet-Sant Fost per obres de millora. Els passatgers han de cobrir aquesta part del trajecte amb autocar.

A l'R8 no hi ha trens entre Cerdanyola Universitat i Mollet-Sant Fost i també s'hi ha habilitat un servei alternatiu d'autocar.

De retruc, també es veurà afectada l'R11, que són els regionals entre Barcelona i Girona-Portbou. Els combois hauran de circular per vies alternatives i això farà que el viatge s'allargui entre 30 i 45 minuts. La normalitat tornarà a totes les línies a partir de les set del matí de diumenge.

Adif explica que ha de fer aquests talls per posar en marxa nous sistemes de gestió del trànsit i de senyalització i telecomunicacions a l'estació de la Llagosta, al Vallès Oriental.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei, així com els horaris de trens i autobusos, es poden consultar als expositors de les estacions del tram afectat, al web rodaliesdecatalunya.cat, al telèfon d'informació 900 41 00 41, a les apps i a les xarxes socials corresponents.

El transport alternatiu amb autocar és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Les bicicletes i mascotes estaran subjectes a la normativa de transport per carretera.

 

ARXIVAT A:
Transport públic Renfe
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut