Rosa Burrell, amb un blau sota el llavi, ensenya com va quedar el mòbil (ACN)

La coordinadora de l'ANC a Lleida denuncia una agressió en un acte d'Òmnium

Rosa Burrell ha explicat que l'agressor li va trencar el mòbil i li va donar un cop de puny a la cara
Actualitzat
TEMA:
ANC

La coordinadora de l'Assemblea Territorial de l'ANC de Lleida, Rosa Burrell, ha presentat aquest divendres a la tarda una denúncia contra la persona que la va agredir ahir després de l'acte organitzat per Òmnium "Demà pots ser tu". Burrell denuncia que l'agressor li va trencar el mòbil i li va donar un cop de puny a la cara.

Segons alguns dels assistents, l'agressor portava una bandera espanyola, cridava contra els presos i havia intentat boicotejar l'acte des del començament. Aquests testimonis han explicat que van trucar als Mossos i que els Mossos se'l van endur. Però, després de l'acte, va tornar i es va encarar amb els tècnics que desmuntaven l'escenari, ha dit Burrrell.

"Vaig decidir gravar-lo per si feia alguna cosa i al veure-ho, es va girar cap a mi, em va agredir i em va destrossar el mòbil llançant-lo a terra."

A causa de l'agressió, "tinc un blau i se'm mou una dent", ha dit.

Burrell ha decidit denunciar-ho perquè això no es torni a repetir:

"Per parar aquesta voràgine de violència i agressivitat que per part nostra mai hi ha estat, però que sembla que contra nosaltres val tot."

En un comunicat, Òmnium ha fet pública la seva repulsa a una agressió que "no pot quedar impune i que lamentem i condemnem profundament".

Una cinquantena de persones s'han concentrat a les portes de la comissaria dels Mossos a Lleida per donar suport a Burrell, que ja ha presentat la denúncia.

 

ARXIVAT A:
ANC Procés català
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut