Els partits viuen el dia 12 de campanya amb un ull posat en el debat de TV3

Actualitzat
TEMA:
Eleccions Parlament Catalunya 2021

El debat de TV3 d'aquesta nit de dimarts centra la jornada de campanya amb els principals candidats. Hores abans, el candidat d'Esquerra, Pere Aragonès, ha demanat a Salvador Illa que es posicioni davant la possibilitat de rebre el suport o l'abstenció de Vox en una eventual investidura. El candidat socialista ha contestat a Pere Aragonès que el seu govern no se sostindrà en els vots de Vox.

 

Salvador Illa, en l'entrevista a "Els matins", també ha tornat a descartar Esquerra com a soci de govern. Sí que confia, en canvi, en els comuns, amb qui, ha explicat, tampoc sumen a Madrid i, tot i això, governen. El candidat socialista avui també ha publicat una carta oberta dirigida als treballadors públics de Catalunya. En la missiva es compromet a posar fi, diu textualment, a les servituds partidistes que ha patit aquest col·lectiu des del govern i des d'algunes administracions. 

Retret del PDeCAT a Junts per Catalunya per frivolitzar, diuen, amb els Mossos d'Esquadra. El Partit Demòcrata reclama blindar el cos per allunyar-lo del focus polític. Davant una comissaria, Marc Castells ha criticat la manca de suport del govern als Mossos, que considera una estructura d'estat.

El número 3 del PDeCAT assegura que el partit treballarà per impedir que s'elimini la protecció jurídica del cos. Castells lamenta que es fiscalitzi la policia amb un objectiu polític.

 

 

A 5 dies de les eleccions, Pablo Casado s'ha desmarcat avui de la gestió de Mariano Rajoy i ha dit que l'1 d'octubre s'hauria d'haver evitat el referèndum i també les càrregues policials. 

 

 

Ciutadans ha explicat els ajuts que vol donar als autònoms i els comuns han fet propostes sobre habitatge públic. Junts diu que la prioritat en aquest context ha de ser l'economia i la salut. La CUP, a més, presenta un pla contra el racisme.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut