El Dépor es refà de la decepció a la Copa amb una victòria al camp del Getafe

El Deportivo de la Corunya s'ha refet de l'eliminació en les semifinals de la Copa del Rei amb una victòria al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe per 1-2. Els gallecs es van avançar en el minut 30 amb un gol de Víctor, però en l'inici de la represa Pachón va fer l'empat a un. El Getafe es va quedar amb deu poc després per l'expulsió de Gavilán i el Dépor ho va aprofitar per emportar-se el triomf amb un gol de Xisco en el minut 72. Tot i jugar en inferioritat, els homes de Schuster es van llançar a la desesperada en busca de l'empat, però Pachón i Paunovic no van estar encertats.

El Deportivo de la Corunya va tornar a confirmar per què és el segon millor equip de la Lliga a domicili. Els gallecs, sense fer un gran partit, s'han refet de l'eliminació a les semifinals de la Copa del Rei amb una victòria al camp del Getafe. Els locals van dominar els primers minuts del partit, però va ser el Dépor qui es va avançar en el minut 30. Luis García va fallar quan volia refusar una falta llançada per Capdevila, i Víctor va aprofitar el regal per inaugurar el marcador. Just al començament de la segona part, Molina va evitar l'empat del Getafe aturant un cop de cap de Paunovic, però en el minut 57 Pachón va fer l'1-1 rematant a boca de canó una centrada de Gavilán des de la banda dreta. Precisament Gavilán va deixar el seu equip amb deu en veure la segona targeta groga i es perdrà el pròxim partit de Lliga al Camp Nou. Amb superioritat numèrica, Caparrós va preferir donar entrada a Xisco en comptes de Tristán, que també estava a la banqueta, i l'aposta li va sortir bé al tècnic gallec, ja que en la primera pilota que va tocar Xisco va fer l'1-2 en el minut 72 en rematar al fons de la xarxa una centrada d'Héctor. Tot i jugar amb deu, el Getafe es va abocar a la desesperada en busca de l'empat. Primer, Pachón podia haver fet l'empat a dos amb un xut massa creuat i, ja en temps de descompte, Molina va aturar un cop de cap de Paunovic, en l'última ocasió del partit.