Alejandro Fernández (PP): "El procés ha mutat"

 

Des del Grup Mixt, el diputat del PP Alejandro Fernández ha sostingut la tesi que el procés independista "ha mutat" i ara pretén "erosionar" l'Estat amb la "connivència" del PSOE amb tres objectius molt clars: 

"Pretenen el debilitament de les tres institucions que el 2017 van frenar el cop: la Corona, la justícia i les forces i cossos de seguretat de l'Estat. Volen caricaturitzar Espanya com a estat feixista, obviant que forma part del club de les democràcies plenes." 

Fernández opina que l'independentisme vol debilitar Espanya perquè, quan s'hagi consumat, "ho tornaran a fer", en referència a la frase de Jordi Cuixart. 

El diputat del PP creu que Catalunya està "en decadència" i ha advertit que "sense respecte a la propietat privada, sense impostos moderats, serà impossible que cap empresa torni". 

També ha demanat "tolerància zero amb l'incivisme i la deliqüència" i ha advertit de les conseqüències que té "determinada apologia de la desobediència i de l'incompliment de la llei." 

Per Fernández, la pèrdua de la inversió a l'aeroport del Prat és "un exemple paradigmàtic de com la radicalitat antisistema i els prejudicis poden paralitzar un projecte absolutament necessari per a Catalunya". 

També ha retret al president que denunciï l'espoli de Catalunya des de la seva tribuna de president: "No és legítim ni tolerable que vostè digui que pateix repressió i que parli d'espoli dels treballadors catalans."

Recupera la seva intervenció:

Anar al contingut