La CUP ha difós aquesta imatge de Jordi Alemany, ferit a l'ull.
La CUP ha difós aquesta imatge de Jordi Alemany, ferit a l'ull.
Girona

Dos manifestants ferits pels Mossos en una protesta a Girona contra la monarquia

Prop d'un centenar de persones s'han manifestat contra la monarquia coincidint amb la celebració del congrés de Justícia i Democràcia Iberoamericana, que ha portat a la ciutat José Luis Rodríguez Zapatero, Alberto Ruiz-Gallardón i el príncep Felip. Els dos joves han quedat ferits quan els Mossos els han impedit a cops de porra saltar unes tanques que protegien l'accés al Palau de Congressos.

RedaccióActualitzat
Dos joves han quedat ferits aquest dimarts a Girona en una protesta contra la monarquia en el marc del congrés de Justícia i Democràcia Iberoamericana, que ha portat a la ciutat José Luis Rodríguez Zapatero, Alberto Ruiz-Gallardón i el príncep Felip. Els dos joves han quedat ferits quan els Mossos els han impedit a cops de porra saltar unes tanques que protegien l'accés al Palau de Congressos.

La manifestació, convocada per la CUP, ha aplegat prop d'un centenar de persones i ha anat des de la plaça del Vi fins a les proximitats del Palau de Congressos.

Un manifestant ha quedat ferit lleu en un ull a causa del cop de porra que ha rebut d'un mosso quan intentava saltar les tanques a la Devesa, cap a quarts de 9 del vespre. El noi, Jordi Alemany, del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, ha anat caminant al CAP per ser atès, igual que l'altre lesionat, amb un cop al front.

Els joves ja han anunciat que presentaran una denúncia pels fets i des de la CUP han anunciat que portaran aquest cas al pròxim ple municipal.
Anar al contingut