Aquest matí encara hi havia restes de la festa (ACN/Miquel Codolar)

Desallotgen un "botellón" amb més d'un centenar de persones a Viladecans

95 persones denunciades per participar en una festa il·legal, per beure alcohol a l'aire lliure i incomplir les mesures sanitàries pel coronavirus
ACN/Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Viladecans han desallotjat aquesta matinada de diumenge un "botellón" on hi havia més d'un centenar de persones que anaven sense mascareta i que no mantenien les distàncies de seguretat.

Els agents han actuat després que s'informés que hi havia una concentració d'entre 100 i 120 vehicles a l'aparcament de la reserva Remolar-Filipines.

Els Mossos d'Esquadra han informat que la festa es va convocar a través de les xarxes socials i que els agents van denunciar 95 persones per incompliment de les mesures sanitàries pel coronavirus.

 

La festa era en un aparcament de la reserva Remolar-Filipines (ACN/Miquel Codolar)


Les persones denunciades s'havien agrupat a la zona per beure alcohol a l'aire lliure.

L'actuació policial, passada la mitjanit, la van dur a terme sis agents de la policia local de Viladecans, 5 mossos de la ciutat, dues patrulles més d'altres comissaries i una furgoneta dels ARRO.

 

Festes i aglomeracions

Aquesta festa es va fer després que hagués entrat en vigor la prohibició de reunir-se més de deu persones a tot Catalunya, tant en l'àmbit privat com en el públic, i hores després de les polèmiques imatges de la celebració espontània de la festa major a Vilafranca del Penedès, on hi va haver aglomeracions en carrers estrets de la ciutat.

 

L'actuació de la policia se suma a la que va fer aquest dissabte a la Zona Franca de Barcelona, on també va desallotjar una festa il·legal amb més de 160 persones.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha qualificat aquestes festes d'"actes d'insolidaritat" ara que el risc de rebrot a Catalunya s'ha situat per sobre dels 200 punts i, per tant, és molt alt.

ARXIVAT A:
Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut