Crea el teu repte personal amb Migranodearena

Crea el teu repte personal amb Migranodearena

Les persones individuals, grups d'amics o famílies poden col·laborar amb La Marató organitzant un repte a través de la plataforma de micromecenatge Migranodearena

Celebres el teu aniversari, o el de noces, i en lloc de regals vols recollir donatius per La Marató? Tens pensat fer una prova esportiva o t'has proposat un repte personal i hi vols afegir una motivació solidària? Sou una parella emprenedora i implicada en diverses causes i voleu recaptar diners per a col·laborar en l'edició d'enguany?

Qualsevol persona pot crear el seu repte, a títol personal, per a recollir donatius per La Marató. Els reptes responen a qualsevol iniciativa que un es proposi, no cal tenir una gran habilitat o un talent únic! Només t'has de proposar un repte i inscriure'l a l'apartat "reptes personals" de la pàgina web de La Marató. Automàticament se't generarà una fitxa amb un codi QR, que podràs compartir amb el teu entorn més immediat, per tal que puguin fer el seu donatiu a favor de la teva iniciativa.

Necessites inspiració per a idear el teu repte? Fes una ullada als reptes ja inscrits en aquesta edició, dedicada a la salut sexual i reproductiva. Anima-t'hi, cada granet de sorra -per petit que sembli- compta! 

 

Anar al contingut