Amb les actuacions de Julieta, Mushkaa, Figa Flawas i The Tyets

A l'Espai Jove de La Marató sonen Mushkaa, Julieta, The Tyets i molts més!

El Fòrum de Barcelona es convertirà aquest diumenge en l'Espai Jove de La Marató, amb testimonis i especialistes en salut sexual i reproductiva i un cartell musical de luxe amb alguns dels artistes més potents de l'escena musical urbana

Els problemes de salut sexual i reproductiva afecten especialment els joves i, per això, aquesta Marató inclourà moltes cares i continguts adreçats al públic jove d'entre 15 i 25 anys. Una de les novetats més destacades és l'Espai Jove, que s'instal·larà al parc del Fòrum de Barcelona, en una emissió en directe a través del Twitch d'EVA, entre les 9.30 i les 21.00.

Hi participaran testimonis i especialistes que parlaran dels temes de salut sexual i reproductiva que més afecten els joves, que intervindran activament en els debats que es faran al llarg del dia. La jornada festiva comptarà, a més, amb un cartell musical de luxe amb els artistes més potents de l'escena musical urbana catalana, com The Tyets, Mushkaa, Figa Flawas, Julieta, Mama Dousha, Lal'ba, Bandes Kóreo, DJ Trapella i DJ Nàtura.

Al matí, l'Espai Jove estarà presentat per Alba Riera i Andrea Gumes, de "La turra", i a la tarda, agafaran el relleu Roger Carandell, del programa "Que no surti d'aquí", i Xènia Casado, de "Loft", mentre que Carla Rubio, d'"Ets un motivat", encapçalarà la transmissió per Twitch.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA (@someva__)

Anar al contingut