Zuppa anglesa

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Isidre

INGREDIENTS

  • 250 g de pa de pessic
  • 300 g de crema pastissera
  • 1 terrina de maduixetes
  • 200 g de pinya
  • 150 g de clares d'ou
  • 150 g de sucre
  • 1 copa de rom

PREPARACIÓ

Primer de tot, talleu el pa de pessic fent formes rodones (podeu utilitzar un motlle).
En un motlle de suflé, feu les capes. Comenceu posant una base de crema pastissera i les maduixetes pel damunt, juntament amb pinya tallada a daus petits i un tros de pa de pessic. Pinteu-ho amb rom. Repetiu la operació fins a omplir el motlle. D'altra banda, munteu les clares amb el sucre a punt de neu fins que n'obtingueu una textura forta. Llavors, amb una cullera aneu-ho col.locant al damunt de les capes donant-hi la forma desitjada. Tot seguit, poseu-ho al forn durant 2 minuts i decoreu-ho amb sucre glacé.